返回列表 回復 發帖
路過!碰o下運气!
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 01:22 AM 發表
啲人去哂邊樹呢?咁耐先有亞天你接我嘅?
'他们全都睡了瓜''你呢?还不睡?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝夜夜同埋天哥耐心回答我嘅問題!
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 01:22 AM 發表
啲人去哂邊樹呢?咁耐先有亞天你接我嘅?
噢。。咁耐没上来了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 *柳飄飄* 於 23/6/2008 01:25 AM 發表
唔会,应该架
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 01:25 AM 發表
唉。。我都有回你喎。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 01:25 AM 發表
:014: ''没什么?我们帮你吧'顶到5000帖~
原帖由 raytian 於 23/6/2008 01:24 發表

339229'他们全都睡了瓜''你呢?还不睡?
我未有耐瞓住呀...仲好精神...on多陣先...
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 01:27 AM 發表

'在大马已经是半夜一点多了~你也是住大马吗?
原帖由 *柳飄飄* 於 23/6/2008 01:27 AM 發表

飘飘系边度人啊
原帖由 raytian 於 23/6/2008 01:29 發表

339230'在大马已经是半夜一点多了~你也是住大马吗?
原帖由 夜雨馨 於 23/6/2008 01:30 發表

飘飘系边度人啊
我住香港,土生土長的
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 01:48 AM 發表

我住香港,土生土長的
飄飄,我要睡了~明天还半工半读!:sleeps: 晚安~
还有30帖,祝你能得到奖金''
原帖由 *柳飄飄* 於 23/6/2008 01:48 AM 發表

我住香港,土生土長的
原来飘飘系香港人
原帖由 raytian 於 23/6/2008 01:51 AM 發表

339243飄飄,我要睡了~明天还半工半读!:sleeps: 晚安~
晚安啦天,记得吃药啊
原帖由 raytian 於 23/6/2008 01:51 發表

339243飄飄,我要睡了~明天还半工半读!:sleeps: 晚安~
多謝你哋嘅祝福呀...希望承你哋嘅貴言啦!