返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 23/6/2008 01:52 發表

晚安啦天,记得吃药啊
食藥?乜佢有病咩?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 01:52 AM 發表

晚安啦天,记得吃药啊
夜,最爱你了~我会的,你也要定时吃东西'''晚安''
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 夜雨馨 於 23/6/2008 01:52 發表

原来飘飘系香港人
係呀,你哋睇我嘅回帖...講嘢語氣都可見一二啦!
原帖由 *柳飄飄* 於 23/6/2008 01:56 AM 發表

食藥?乜佢有病咩?
感冒,算系好返D
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 raytian 於 23/6/2008 01:57 發表

夜,最爱你了~339249我会的,你也要定时吃东西'''晚安''339250
我好似做咗電燈膽咁~~
原帖由 raytian 於 23/6/2008 01:57 AM 發表

夜,最爱你了~339249我会的,你也要定时吃东西'''晚安''339250
晚安,发个好梦
原帖由 *柳飄飄* 於 23/6/2008 01:57 AM 發表

係呀,你哋睇我嘅回帖...講嘢語氣都可見一二啦!
:014: 系啵,甘你仲系学生啊
原帖由 夜雨馨 於 23/6/2008 01:58 發表

感冒,算系好返D
哦~~
而家啲病菌好毒o架...感冒都唔可以掉以輕心...可大可小的
夜夜妳同天天......關係好似好close喎...係戀人嗎?
原帖由 *柳飄飄* 於 23/6/2008 01:58 AM 發表

我好似做咗電燈膽咁~~
飘飘唔好误会,我同天系好朋友,尼度个个都知
原帖由 *柳飄飄* 於 23/6/2008 02:00 AM 發表

哦~~
而家啲病菌好毒o架...感冒都唔可以掉以輕心...可大可小的
夜夜妳同天天......關係好似好close喎...係戀人嗎?
梗系唔系啦,我有爱人架啦,拒都有。
我地只不过系partner,好朋友,系尼个forum识架啫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 夜雨馨 於 23/6/2008 01:59 發表

:014: 系啵,甘你仲系学生啊
我?年紀唔細o架喇...五月中開始失業...冇工做...點解妳會以為我仲係學生嘅(<<<暗自歡喜中)
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 02:00 AM 發表

哈。哈。。。边个叫你地搞到咁暧昧啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 02:02 AM 發表

我?年紀唔細o架喇...五月中開始失業...冇工做...點解妳會以為我仲係學生嘅(
吓。。上次你讲的不做。。到家阵都未找到工啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 夜雨馨 於 23/6/2008 02:00 發表

我點知咁多喎...見你哋咁sweet...天天又好似旁若無人咁同妳打情罵俏
我響呢樹又係新人一名...點了解到咁多關係...例如邊個係亞大...亞三...三嫂佢哋咁!
好耐人尋味
原帖由 *柳飄飄* 於 23/6/2008 02:02 AM 發表

我?年紀唔細o架喇...五月中開始失業...冇工做...點解妳會以為我仲係學生嘅(
我估下架,你做咩架