返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-23 02:02 AM 發表

哈。哈。。。边个叫你地搞到咁暧昧啊。。
'飘 过 ~我跟夜是知心好友~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 02:02 AM 發表

我同好多都系甘玩
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 02:04 AM 發表

我點知咁多喎...見你哋咁sweet...天天又好似旁若無人咁同妳打情罵俏
我響呢樹又係新人一名...點了解到咁多關係...例如邊個係亞大...亞三...三嫂佢哋咁!
好耐人尋味 ...
哈。。哈。。咁他地的关系又几乱的。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 夜雨馨 於 23/6/2008 02:02 發表

339251梗系唔系啦,我有爱人架啦,拒都有。
我地只不过系partner,好朋友,系尼个forum识架啫
partner?你哋響forum入面有咩搞作呀?
有筍嘢記住預埋我喎
原帖由 raytian 於 2008-6-23 02:05 AM 發表

339256'飘 过 ~我跟夜是知心好友~
哈。。你唔是去睡了吗。重出现??

回復 #4990 夜雨馨 的帖子

没同我咁玩过。。唔通。。夜夜嫌弃我。。。
:onion05: ,要睡了''还有7个贴
飄飄* 加油哦~
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 02:02 發表

響呢個時候~~
突然殺出一個程咬金!:014:
原帖由 raytian 於 2008-6-23 02:09 AM 發表
:onion05: ,要睡了''还有7个贴
飄飄* 加油哦~
哈。。哈。。我都想要喎。。
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 02:04 發表

吓。。上次你讲的不做。。到家阵都未找到工啊??
實不相瞞......係仲未去找
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 02:09 AM 發表

響呢個時候~~
突然殺出一個程咬金!:014:
哈。。哈。。你讲你啊??

回復 #4998 *柳飄飄* 的帖子

哈。。哈。。我中了。。
原帖由 *柳飄飄* 於 23/6/2008 02:04 AM 發表

我點知咁多喎...見你哋咁sweet...天天又好似旁若無人咁同妳打情罵俏
我響呢樹又係新人一名...點了解到咁多關係...例如邊個係亞大...亞三...三嫂佢哋咁!
好耐人尋味 ...
等我来分析下

其实尼度既关系表乱晒龙,你可以不必理会。日日新鲜架

阿大-ckhooi 辉记吹水馆
阿2-wk.hoo 点样可以同大家联络点呢?
阿3-toyo88 欢乐时光吹水场
阿4-walala 钓鱼一族~吹水区
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
:onion14: ''哈哈'':onion05:
到底邊個會係幸運兒呢...好心急呀!
冠軍寶座誰屬呢(上咗腦<<<經已傻咗)