返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 02:20 發表

哈。。哈。。钱我就唔要了。。我只是想试下得奖的感觉。。
豈有此理~~
可怒耶吖...霸咗我個寶座仲響樹講風涼話喎...唔要錢俾我吖
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 02:20 AM 發表

我念我去训啦,今日都好累,你都早抖,晚安啦各位
哦。。咁你去睡啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 02:21 AM 發表

我唔制呀~~
本來人哋好大機會拎到獎金o架嘛...都係你呢個程咬金無啦啦殺出嚟!
哼...我嬲屎你呀!!!
哈。哈。。我会过给你。。你放心。。
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 02:22 發表

哈。。哈。。你放心。。我要的唔是钱。。。

钱我可以过给你。。
真係咁好人......屎???

係又唔錯呀...多謝哂喎(<<<又再度暗自歡喜中)

咁呀...得獎嘅感覺我都想感受吓o架嘛(肯定會開心到瞓唔著)
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 02:23 AM 發表

豈有此理~~
可怒耶吖...霸咗我個寶座仲響樹講風涼話喎...唔要錢俾我吖
哈。。哈。。你拿我定。。我讲是就是。。我唔会呃你。。
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 02:25 發表

哈。哈。。我会过给你。。你放心。。
really?
點好意思呀,咁你真係中咗第5000帖,獎金都係你實至名歸應得嘅!
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 02:25 AM 發表

真係咁好人......屎???

係又唔錯呀...多謝哂喎(
唉。。咪咁啦。。我都是第一次得到。。

信我。。我一拿到钱。。我就过数给你。。
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 02:26 發表

哈。。哈。。你拿我定。。我讲是就是。。我唔会呃你。。
好...就憑你呢句!
我從今刻開始欣賞你...我最欣賞就係守信用嘅人O架喇!
牙齒當金駛!!!
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 02:27 AM 發表

really?
點好意思呀,咁你真係中咗第5000帖,獎金都係你實至名歸應得嘅!
噢。。。真是唔要??不过,我真系要的唔系钱。。
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 02:29 發表

唉。。咪咁啦。。我都是第一次得到。。

信我。。我一拿到钱。。我就过数给你。。
不如一開四吖...同天天,夜夜佢哋對擘...佢哋都有功勞o架!
如果我獨吞,會袋得唔安樂...受之有愧耶!
你有份咁嘅心意我已經好開心o架喇!
做咩而家得返我同你撕片嘅...佢哋唔見哂!
天天去瞓覺豬...夜夜呢?
我都要閃水喇...下次傾吖!
好耐冇吹得咁開心喇...多謝你哋呀!
我都去瞓覺豬lu...bf等緊我!
早抖~~
係喎...你係香港人嗎?還是都係大馬?
有冇msn呀(請以pm回覆)
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 02:32 AM 發表

不如一開四吖...同天天,夜夜佢哋對擘...佢哋都有功勞o架!
如果我獨吞,會袋得唔安樂...受之有愧耶!
你有份咁嘅心意我已經好開心o架喇!
做咩而家得返我同你撕片嘅...佢哋唔見哂!
天天去瞓覺豬...夜夜呢? ...
哈。。哈。。我看他地都唔会想要。。咁我问下他地咯。。如果,他地唔要的话。。。我就过晒给你。。

夜夜都去睡了。
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 02:34 AM 發表
我都要閃水喇...下次傾吖!
好耐冇吹得咁開心喇...多謝你哋呀!
我都去瞓覺豬lu...bf等緊我!
早抖~~
係喎...你係香港人嗎?還是都係大馬?
有冇msn呀(請以pm回覆) ...
哈。。哈。。我是大马人。。

有。。咁我pm你啦。。
:019: 都過了5000了无行了:019:
你收到了吗??

來自/到        時間        支出        收入        操作
*柳飄飄*         2008-6-23 12:23 PM         TVB 1111111 元                 積分轉出