返回列表 回復 發帖

回復 #5092 vwwo 的帖子

系呀,之前第5000帖,卑朝伟拿左奖金尼+进攻5555帖
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 10:50 PM 發表
系呀,之前第5000帖,卑朝伟拿左奖金尼+进攻5555帖
只胡须仔甘好彩啊!
原帖由 vwwo 於 2008-6-23 10:52 PM 發表

只胡须仔甘好彩啊!
哈。。哈。。好彩啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #5095 vwwo 的帖子

拒分左钱卑个靓女唉飘飘
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 10:54 PM 發表
拒分左钱卑个靓女唉飘飘
我知,我有睇到帖,觉得拒转左死性!
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 10:54 PM 發表
拒分左钱卑个靓女唉飘飘
哈。。哈。。咁我只是想要得奖的感觉吗。。。钱。。我咪给她咯。。。:014:
原帖由 vwwo 於 2008-6-23 10:58 PM 發表

哦。。靓姐有感而发咁喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-23 11:00 PM 發表

哈。。哈。。咁我只是想要得奖的感觉吗。。。钱。。我咪给她咯。。。:014:
原来二哥甘大方既。。。记得如果在罗既话分俾我哦。。。。
原帖由 yng 於 2008-6-23 11:06 PM 發表

原来二哥甘大方既。。。记得如果在罗既话分俾我哦。。。。
吓。。我给晒人了。。咁下次,我再有机会拿到的话。。我就分给你。。
原帖由 vwwo 於 23/6/2008 10:58 PM 發表

有风度

回復 #5102 wk.hoo 的帖子

听者有份
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 11:12 PM 發表
听者有份
哦。。夜夜讲要就得了。。

回復 #5105 wk.hoo 的帖子

讲笑啫,唔晒啦
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 11:25 PM 發表
讲笑啫,唔晒啦
哈。。哈。。我讲真的。。。如果,这次我再拿到的话。。一定会给你。。

我讲的。。。:014:

回復 #5107 wk.hoo 的帖子

唔晒啦,你分卑有需要既人。比如新人等等:014: