返回列表 回復 發帖
JO兄,個游戯到底點玩架
係咪真係佢地所講既烧錢游戯:ono
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-5 09:48 PM 發表。

她平時係到的話好小唔出聲,
睇黎今次要搵一個好靚仔先得。:ono
返緊夜班啊。
Jo哥哥、 你好!
有人蝦我!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
報到啦報到啦
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-5 10:00 PM 發表。
報到啦報到啦
金元帥你好!Long time no see!

金夫人好嗎?
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-5 10:00 PM 發表。
報到啦報到啦
你去左邊黎,呢頭家就黎散啦
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 21:59 發表。

Jo哥哥、 你好!
有人蝦我!
唔洗怕妳同我講,邊個蝦妳啊。

不過如果係妳過去左個果哥哥就給我小小面子算啦。  
呢度有一行字,要用變色先睇到。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 22:02 發表。

金元帥你好!Long time no see!

金夫人好嗎?
二路元帥妳好
金夫人明天去中國渡假
原帖由 boy321 於 2007-7-5 21:59 發表。
JO兄,個游戯到底點玩架
係咪真係佢地所講既烧錢游戯:ono
照再有數據黎睇,
應該是一個非常燒錢遊戲。:ono
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-5 22:00 發表。
報到啦報到啦
金生你好。:014:
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 boy321 於 2007-7-5 22:06 發表。

你去左邊黎,呢頭家就黎散啦
點會呢,今晚我都唔上線,但幫主會主持大局:014:
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-5 10:08 PM 發表。

照再有數據黎睇,
應該是一個非常燒錢遊戲。:ono
咁點玩啊。。。
我地邊有咁多錢同人玩。。。:ono :ono
:ono
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-5 10:06 PM 發表。

唔洗怕妳同我講,邊個蝦妳啊。

不過如果係妳過去左個果哥哥就給我小小面子算啦。
呢度有一行字,要用變色先睇到。
我比D高級過我地既人蝦""高層人士"
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-5 22:08 發表。

點會呢,今晚我都唔上線,但幫主會主持大局:014:
幫主都冇用,
有冇形男介紹被boy少。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 10:10 PM 發表。
:ono

我比D高級過我地既人蝦""高層人士"
邊有姐。。。
呢度最話得事就係公主你啦。。。
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-5 10:06 PM 發表。

二路元帥妳好
金夫人明天去中國渡假
甘你今晚米無得訓?
要執包服、