返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-6-26 02:20 PM 發表

那边赢半,小球输完,
就是喽。。。

原帖由 wk.hoo 於 2008-6-26 02:21 PM 發表

哈。。哈。我看到你。。大财出,小财入喎。。。
是喽。。。大财没我的份!所以只有小财喽!

原帖由 walala 於 2008-6-26 02:23 PM 發表

是喽。。。大财没我的份!所以只有小财喽!
真汉子~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-26 02:24 PM 發表

真汉子~~
是啊。。不过,趴到直。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
真钱@假钱啊
原帖由 toyo88 於 2008-6-26 07:10 AM 發表
HI~ 我系他三弟~
toyo88,  他鄉遇故知喎, 冇股市玩, 黎呢度都可以見番好多兄弟姊妹, 真係好鬼開心.:sleeps:
原帖由 manyiu 於 2008-6-26 04:47 PM 發表

toyo88,  他鄉遇故知喎, 冇股市玩, 黎呢度都可以見番好多兄弟姊妹, 真係好鬼開心.:sleeps:
哈。。哈。。你好。。我是阿二。。
原帖由 manyiu 於 2008-6-26 04:47 PM 發表

你未话我知你系俾个嚄。。
入來跟輝哥講聲早抖:sleeps:

回復 #5360 wwinglin 的帖子

瞄瞄。。我都要:sleeps: 了。。晚安。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-26 06:37 PM 發表

你未话我知你系俾个嚄。。
我係 Man Yiu 妹妹, 係隔離 "新屋"  果條 "和諧" 街度住. :sleeps:
原帖由 manyiu 於 2008-6-27 05:30 AM 發表

我係 Man Yiu 妹妹, 係隔離 "新屋"  果條 "和諧" 街度住. :sleeps:
噢。。。原来系你。。老鼠妹妹。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-27 08:43 AM 發表

哦。。阿大的口吻。。咁似陈世美架。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-27 08:43 AM 發表

Z系边个呀??:onion14:
入谷温人
....呵呵
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件