返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 22:10 發表。
:ono

我比D高級過我地既人蝦""高層人士"

唔怕, 他從今開始和妳對調崗位,
我相信幫主同金生都示會有問題的。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-5 22:08 發表。

金生你好。:014:
二路元帥大家好:014:
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-5 10:11 PM 發表。

幫主都冇用,
有冇形男介紹被boy少。
點解介紹俾我
原帖由 boy321 於 2007-7-5 22:14 發表。

點解介紹俾我
你激嬲人地,由你介紹係唔係好啲啊。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-5 10:08 PM 發表。

點會呢,今晚我都唔上線,但幫主會主持大局:014:
做金夫人真好!:014:
你有無考慮~~~~~個回 " 焰 X  X  X " 呀?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-5 22:11 發表。

幫主都冇用,
吓....乜話...形男....介紹被boy少
呢個好唔好

原帖由 shiucho123180 於 2007-7-5 10:11 PM 發表。

幫主都冇用,
仲堤""形男""靚仔""
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-5 22:18 發表。

QUOTE:
原帖由 boy321 於 2007-7-5 22:14 發表。

點解介紹俾我

你激嬲人地,由你介紹係唔係好啲啊。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 22:17 發表。

做金夫人真好!:014:
你有無考慮~~~~~個回 " 焰 X X X " 呀?
未有啊,呢兩日思潮起伏,乜都想唔到
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-5 10:18 PM 發表。

你昨晚唔響度唔知發生左一件大事"
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 22:20 發表。

仲堤""形男""靚仔""
個人係邊到跌底,:019: 就係邊到起返身。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 boy321 於 2007-7-5 22:19 發表。
呢個好唔好

呢個好,有才華。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-5 10:23 PM 發表。

未有啊,呢兩日思潮起伏,乜都想唔到
""思潮起伏""
你做乜諗野?
原帖由 lux1261 於 2007-7-5 22:23 發表。

你昨晚唔響度唔知發生左一件大事"
有乜野大事