返回列表 回復 發帖
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:08 PM 發表

錢咋~
你會卑我嫁~
係嗎~:lol
我唔想係我被錢家姐使,我要你有d責任,so....我係唔會卑你:lol
個家族一早又擴大左~
真係好~
但我想講下~
我唔係" 貪錢怪 "呀~
外父~
我將富身家都分左成一半卑我老婆嫁~:@:@:@
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:10 PM 發表

我唔想係我被錢家姐使,我要你有d責任,so....我係唔會卑你:lol
呢d叫意頭~
唔係叫被錢人地洗~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:10 PM 發表

比我la~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:10 PM 發表
which match u wan bet???:lol
你唔係訓左咩:L
聽到買波又番生;P
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:11 PM 發表
個家族一早又擴大左~
真係好~
但我想講下~
我唔係" 貪錢怪 "呀~
外父~
我將富身家都分左成一半卑我老婆嫁~:@:@:@
ok改番la:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-2 12:12 PM 發表

比我la~
依句just me say!!!!!!!!!!!!!!!:Q:@
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:13 PM 發表

依句just me say!!!!!!!!!!!!!!!:Q:@
同琴晚唔同哂~
真係大得快~:lol
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------爺爺(就死)
dororo---------------daddy(老婆ge愛人)
忌廉妹-------------- mommy(我ge賢妻良母)
echobe ---------------大女(好乖)
星明月日朗----------大女老公(努力搵錢)
泰利26-----------------B仔(幾乖)
livywong---------------細b仔(出世冇內)
HIDE -------------------細細b(最乖)
allornothing833-------管家(神秘)
Elber------------------- 賓仔(得實女佣)
原帖由 dororo 於 2006-8-2 12:14 PM 發表
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------爺爺(就死)
dororo---------------daddy(老婆ge愛人)
忌廉妹-------------- mommy(我ge賢妻良母)
echobe ---------------大女(好乖)
星栮..
咁就差唔多~:lol
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:15 PM 發表

咁就差唔多~:lol
都係一句啫.........:)
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:12 PM 發表

你唔係訓左咩:L
聽到買波又番生;P
吾是。。去左食饭 :lol
下注紧要ma.. haha...
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:17 PM 發表

阿爺...買咩好呀??:victory:
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:17 PM 發表

都係一句啫.........:)
都未同細b打招呼添~
你好嗎~:lol
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:17 PM 發表

唔係馬後炮,我尋日都估雲達2:1 or 1:2 ,點知真係3球 2:1 ,都有2,3個版友中左波膽,不過講真波膽買唔過,小注玩下就無妨~
另外個場草蜢 vs利物浦 2:0  ,利物浦竟然輸人2球,雖然我都唔認為買ng過,但真係無諗過佢可以輸2粒咁差....:L