返回列表 回復 發帖
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:20 PM 發表

阿爺...買咩好呀??:victory:
你問阿爺係無用~
問B仔先係正路~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:20 PM 發表

都未同細b打招呼添~
你好嗎~:lol
係...........零用.......:lol
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:20 PM 發表

阿爺...買咩好呀??:victory:
未有新match投注,我地要睇準有信心的賽事,之後大大力落注victory:
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:27 PM 發表
乖孙,埋来看下。。:lol
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=7607&extra=page%3D1
哇正,dl先,我一定回~~:lol
hehe~~~~
:lol
這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

您收到一筆來自他人的積分轉賬。

時間: 2006-8-2 12:26 PM
淨收入: 金錢 3800 元

附言: <周二--德聯盃> 雲達不萊梅 vs 漢堡 (5项盘口) 派彩~

詳情請點擊這裡訪問您的積分轉賬與兌換記錄。
草蜢 vs利物浦 2:0
gam 大嚄?
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:27 PM 發表

未有新match投注,我地要睇準有信心的賽事,之後大大力落注victory:
要幾大力呀!!
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:30 PM 發表

要幾大力呀!!
我依d窮人,都係2,3千咁玩:victory::lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:29 PM 發表
hehe~~~~
:lol
這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

您收到一筆來自他人的積分轉賬。

時間: 2006-8-2 12:26 PM
淠...
分咗佢去買嘢食囉.......大佬,,,,:lol
我条数吾对啊。。
派少左。。。麻烦。。
^^
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:25 PM 發表

你問阿爺係無用~
問B仔先係正路~:lol
阿爺都好有眼光,中左$900~~~~~~~handshake
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:35 PM 發表
我条数吾对啊。。
派少左。。。麻烦。。
^^
下,應該派1900 to u,係ng係只派左950???
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:34 PM 發表

係la:victory:
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:34 PM 發表

分200俾你買六合彩,中左俾番200我~~~:lol