返回列表 回復 發帖

回復 #6497 ckhooi74 的帖子

叫....mickey妹妹
好似我中好小甘

睇我个签名..都唔衬
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回復 #6498 mickeybblim 的帖子

咁我大过你吖嘛。。
唔通叫你mickey姐姐。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-8 11:38 AM 發表
咁我大过你吖嘛。。
唔通叫你mickey姐姐。。。
你做么爆料啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-8 11:35 AM 發表
叫....mickey妹妹
好似我中好小甘

睇我个签名..都唔衬
咁我可唔可以叫你小米奇啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #6501 wk.hoo 的帖子

仲叫小米奇???:onion31:
入谷温人
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-8 08:52 AM 發表

manyiu早晨。。我非常同意你既讲法。。
每次我上黎你就无响度了。。。:019:
貓仔好可愛!

因為你的日間是我的晚上, 去左覺豬, 有時周末, 我玩到零晨 3-4點會見到老2,3,4, 好似 Toyo88, huey23...etc.

回復 #6503 manyiu 的帖子

HI~
入谷温人
原帖由 manyiu 於 2008-7-8 01:10 PM 發表

貓仔好可愛!

因為你的日間是我的晚上, 去左覺豬, 有時周末, 我玩到零晨 3-4點會見到老2,3,4, 好似 Toyo88, huey23...etc.
依架你个度几点??
为巨奖做铺垫呀
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-8 12:26 PM 發表

咁我可唔可以叫你小米奇啊。。。
你舍得黎啦,你钟意叫么就叫么...

条件:不可以太过肉麻

回復 #6502 toyo88 的帖子

88师兄,中没答我bo..
住边度

回復 #6507 mickeybblim 的帖子

咁我叫你咩好啊。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-8 02:11 PM 發表

你舍得黎啦,你钟意叫么就叫么...

条件:不可以太过肉麻
终有一天感动到我的小米奇了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #6509 ckhooi74 的帖子

除咗..
Hxxxx
Dxxx
Dxxxxxx

回復 #6510 wk.hoo 的帖子

你中没讲多谢bo