返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2009-2-5 12:34 AM 發表

最毒妇人心讲得无错!
毒得过你手字??
TURBO兄。。好久不见呀。。你和你的老婆仔camcam去那边度蜜月呀。。。
JER兄。。你好呀。。NICE TO MEET U..。。看来你应该就是下一代的吹水王了。。
凤凰和青龙。。欢乐的时光过得特别快。。又是时间说BYE BYE..要去忙了。。
靓姐。。终有一天的集会我一定会出现。。跟你补拿红包的。。 HEHE..

HAPPY NEW YEAR EVERYBODY..
原帖由 canz85 於 2009-2-5 12:40 AM 發表
TURBO兄。。好久不见呀。。你和你的老婆仔camcam去那边度蜜月呀。。。
JER兄。。你好呀。。NICE TO MEET U..。。看来你应该就是下一代的吹水王了。。
凤凰和青龙。。欢乐的时光过得特别快。。又 ...
聚会你想黎????
你咪呃我啊,我真系会等你架!!!!
早抖啦,华仔。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2009-2-5 12:38 AM 發表

毒得过你手字??
我句句讲事实绝无虚言!
唔似得D人乱放话讲人係大话精!
原帖由 vwwo 於 2009-2-5 12:37 AM 發表

做会员真系好,得闲就可以呢度呃下,果边骗下!!
你比较好啦,德高望重,我们都跟你找吃的。。
哈楼,大家好~!
原帖由 canz85 於 2009-2-5 12:40 AM 發表
有缘一定可以相聚!
原帖由 cck_my 於 2009-2-5 12:45 AM 發表

我句句讲事实绝无虚言!
唔似得D人乱放话讲人係大话精!
边度有大话精??
你好啊。。你过奖了 。。晚安。。
原帖由 jerecho 於 2009-2-5 12:45 AM 發表

你比较好啦,德高望重,我们都跟你找吃的。。
好咩吖。。。。。。。。有苦自己知。。。。。。。。。
D人系睇你几时死架。。。。。。。。。。。
原帖由 Inori 於 2009-2-5 12:47 AM 發表
哈楼,大家好~!
你今晚都咁准时啊!!
原帖由 vwwo 於 2009-2-5 12:49 AM 發表

边度有大话精??
其实我知道要我食死猫果个係边个!
原帖由 Inori 於 2009-2-5 12:47 AM 發表
哈楼,大家好~!
你好啊。。
原帖由 vwwo 於 2009-2-5 12:50 AM 發表

好咩吖。。。。。。。。有苦自己知。。。。。。。。。
D人系睇你几时死架。。。。。。。。。。。
啋, 边个咁衰!
原帖由 cck_my 於 2009-2-5 12:52 AM 發表

其实我知道要我食死猫果个係边个!
死猫?????
咩死猫,你讲咗去边????