返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-8 02:53 PM 發表
你想讲么野先...
无野。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-8 02:54 PM 發表
你睇不明白..
我个问题
我明架。。我只是想讲爱你先。。:014:

跟住,,多谢你啊。。小米奇。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-8 02:54 PM 發表

无野。。。
辉大哥..你又做么啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cammy8080 於 2008-7-8 03:11 PM 發表
I'm back 向6666進法!!
今日早D散band...:014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-8 03:16 PM 發表

我明架。。我只是想讲爱你先。。:014:

跟住,,多谢你啊。。小米奇。。。
你到依家..中睇吾明点解...我叫你讲"多谢"...

回復 #6533 cammy8080 的帖子

cammy..
他误会咗啦..
是不是這裡又有錢分哩.
原帖由 CC517 於 2008-7-8 03:28 PM 發表
是不是這裡又有錢分哩.
你想分几多...
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-8 01:46 PM 發表

依架你个度几点??
我果度 零晨12点51分 (July-8-2008) :sleeps: 我而家上樓訓覺啦. 晚安!

回復 #6539 manyiu 的帖子

same here   sleep too
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-8 03:30 PM 發表

你想分几多...
問問又何妨哩, 又出刀.:onion31:
原帖由 cammy8080 於 2008-7-8 04:19 PM 發表

你做咩問MICKEY攞$$
No, 不是問她啦. 很怕她呵.

回復 #6541 CC517 的帖子

都话咗系道具...:onion03:

我拿黎磅身有架

回復 #6542 cammy8080 的帖子

你黎保护我啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-8 04:32 PM 發表
都话咗系道具...:onion03:

我拿黎磅身有架
講下笑啫, 你咁可愛.