返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-8 04:33 PM 發表
你黎保护我啊..
咪玩啦, 少林寺嘅人都要保護.

回復 #6543 CC517 的帖子

你惊我..
讲笑系嘛...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
不知道wk.hoo是否有看到他的VIP申请不符合格式??
想支持也不能...
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

回復 #6549 shannon0730 的帖子

他话等下先去弄
原帖由 CC517 於 2008-7-8 04:33 PM 發表

講下笑啫, 你咁可愛.
我唔可爱..
原帖由 CC517 於 2008-7-8 04:35 PM 發表

咪玩啦, 少林寺嘅人都要保護.
我系少林个清洁阿婆婆..无武功架
睇黎今日会爆帖。。。

回復 #6553 ckhooi74 的帖子

今晚睇下点先...

回復 #6554 cammy8080 的帖子

走去边J..

回復 #6557 cammy8080 的帖子

我又去。。。:onion05: :onion05:
原帖由 shannon0730 於 2008-7-8 04:35 PM 發表
不知道wk.hoo是否有看到他的VIP申请不符合格式??
想支持也不能...
我老二也去申请VIP吗。。???

回復 #6559 walala 的帖子

四弟收到了吗。。?

回復 #6557 cammy8080 的帖子

揾到我米啊..

回復 #6558 ckhooi74 的帖子

你点去J
原帖由 walala 於 2008-7-8 04:52 PM 發表

我老二也去申请VIP吗。。???
拉拉..