返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-7-6 08:03 AM 發表。

算啦,呢D事唔好係度講
继续吹水...
係喔,你好似叫我揾靚仔,你等等
甘先至係我既好大哥!:014:

我等你放馬過黎!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 chu553358 於 2007-7-6 08:07 AM 發表。
我又番呢啦
幫主 幫幫忙 我貼吳到我地個loge上去
原帖由 chu553358 於 2007-7-6 08:07 AM 發表。
我又番呢啦
幫主你得架啦!昨晚沖一粒鐘、
今晚仲誇6:26~~~~~8:07  粒半鐘、
原帖由 lux1261 於 2007-7-6 08:09 AM 發表。

甘先至係我既好大哥!:014:

我等你放馬過黎!
唔好眨眼

呢張送既:014:
原帖由 totorabbit 於 2007-7-6 08:06 AM 發表。

妳咁口甜 佢實聽妳話
希望啦!
原帖由 lux1261 於 2007-7-6 08:14 AM 發表。

今晚仲誇6:26~~~~~8:07  粒半鐘、
通常最高令道人係咁架....
原帖由 totorabbit 於 2007-7-6 08:10 AM 發表。

幫主 幫幫忙 我貼吳到我地個loge上去
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

你係簽名copy低呢度 然後轉番Discuz! 代碼
再改一改個名稱 應該無問題 唔得再同我遘:014:
係呢 你突然之間多左咁多功勳既
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

回復第 634 帖由 boy321 所發的帖子

点解貼我一幅相上去
原帖由 chu553358 於 2007-7-6 08:18 AM 發表。

※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

你係簽名copy低呢度 然後轉番Discuz! 代碼
再改一改個名稱 應該無問題 唔得再同我遘:014:
係呢 你突然之間多左咁多功勳既 ...
我都想知

回復第 634 帖由 boy321 所發的帖子

我鍾意""謝霆鋒""個張!!!正呀!
多謝我既好大哥!
原帖由 lux1261 於 2007-7-6 08:14 AM 發表。

今晚仲誇6:26~~~~~8:07 粒半鐘、
無野 沖完涼攪埋其他野先入呢
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-7-6 08:14 AM 發表。

唔好眨眼

http://i181.photobucket.com ...
使唔使咁多型男呀:ono
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 totorabbit 於 2007-7-6 08:17 AM 發表。

通常最高令道人係咁架....
哈哈 都係你知得最清楚
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-7-6 08:21 AM 發表。

使唔使咁多型男呀:ono
要!比公主揀架!
估唔到我堂堂主路元帥....

竟然幇人揾靚仔.....