返回列表 回復 發帖

回復 #6707 walala 的帖子

会涨大吗??
入谷温人

回復 #6707 walala 的帖子

不会动。。 那会转哦。。
原帖由 cammy8080 於 2008-7-8 05:41 PM 發表

唔係加拿大...係美國:onion05:
美國同加拿大好近. 華盛頓, 西阿圖我去過好多次. 我覺得美國海關好"大鼻", 但是加拿大海關都唔係好得好多.
原帖由 toyo88 於 2008-7-8 05:43 PM 發表

我换头像都无人注意..............:019:
I suggest you change your 换头 to "狗王", 因為呢度有"貓王", "老鼠王"...etc. 開個 "王王" 派對, 好開心!
系没系统更改中?
宠物区与银行都不见了的。。。
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
cant remember when was my last trip ...
有无人啊,help点解我登入佐,当我转去另一页它写我係遊客,现用firefox is slow
update system    just login again
原帖由 manyiu 於 2008-7-9 07:39 AM 發表

I suggest you change your 换头 to "狗王", 因為呢度有"貓王", "老鼠王"...etc. 開個 "王王" 派對, 好開心!
早晨manyiu。。
登入完,跳个画面又系遊客
原帖由 cammy8080 於 2008-7-9 08:12 AM 發表

雖然近..但加拿大我未去過..都係响美國其他洲玩多..

去過Florida..Nevade...

其餘就Reno.. L.A同L.V去最多..因為夠近..可以揸車去..

我淨係覺美國海關做嘢好慢咋!! ...
cammy早晨。。
原帖由 cammy8080 於 2008-7-9 08:12 AM 發表

雖然近..但加拿大我未去過..都係响美國其他洲玩多..

去過Florida..Nevade...

其餘就Reno.. L.A同L.V去最多..因為夠近..可以揸車去..

我淨係覺美國海關做嘢好慢咋!! ...
檢查清楚有冇恐怖份子麻, check 得快, 走左雞會死人ga!
辉哥, 老大,老2,3,同四弟 早晨, 我遲半小時又要去上電腦堂夜學. 夜d再探你們.
歡迎您回來,rrliew。現在將轉入登錄前頁面。
跳完又系遊客
原帖由 manyiu 於 2008-7-9 08:55 AM 發表
辉哥, 老大,老2,3,同四弟 早晨, 我遲半小時又要去上電腦堂夜學. 夜d再探你們.
好的。。manyiu,路上小心。。。