返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2007-12-3 11:18 PM 發表

没么事!!不洗惊动你老人家
听说你搞大兄弟帮的会员博:024: :024: ~~~要负责任呀~~~
过兄弟帮吧 ~~~两夫妻在一起比较幸福呀 ~~
原帖由 canz85 於 2007-12-3 11:22 PM 發表

听说你搞大兄弟帮的会员博:024: :024: ~~~要负责任呀~~~
吓~~
你搞大咗人地...你死喇
原帖由 canz85 於 2007-12-3 11:22 PM 發表

我没啊!我心向YY,我只不过搞兴yuka 过来道歉吧了.你们不好屈的就屈喔!

你讲我就算啦!讲亲yuka等下又进我算啦~~

回復 #649 posman 的帖子

你今次真係水洗都唔清
原帖由 posman 於 2007-12-3 11:27 PM 發表

我没啊!我心向YY,我只不过搞兴yuka 过来道歉吧了.你们不好屈的就屈喔!

哈。。哈。。你都知他对你有偏见呀。。。哈
甘尼就要小心讲野啦。。。:onion31:
原帖由 posman 於 2007-12-3 11:27 PM 發表

咁....等我来搞啦
原帖由 visitor 於 2007-12-3 11:29 PM 發表
你今次真係水洗都唔清
点算好啊!不如我进少林避一避咯~~

点讲都系你只鸡精吾岩既喇!
原帖由 posman 於 2007-12-3 11:32 PM 發表

点算好啊!不如我进少林避一避咯~~
你唔好亂想...我地保你唔到
原帖由 vwwo 於 2007-12-3 11:33 PM 發表

係呀係呀, 點講都兜番轉頭,點都係佢錯
原帖由 vwwo 於 2007-12-3 11:33 PM 發表

我都知错啦!所以我来道歉咯~~~
原帖由 visitor 於 2007-12-3 11:34 PM 發表

係呀係呀, 點講都兜番轉頭,點都係佢錯
4衰仔,落井下石
原帖由 posman 於 2007-12-3 11:41 PM 發表

4衰仔,落井下石
你咁惡, 用斧頭砍我啵
原帖由 visitor 於 2007-12-3 11:42 PM 發表

你咁惡, 用斧頭砍我啵
哈哈哈!这次你残啦!
你跑不出兄弟帮啦!:onion31:

YUKA妹不喜欢废材的呀~~~你最好过档做兄弟 呀~~~