返回列表 回復 發帖

回復 6924# 的帖子

咁依家好d未啊。。?
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-11 01:28 PM 發表
咁依家好d未啊。。?
未好晒。。我要去睡下先了。。。今晚再倾啦。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
辉哥...
点啊~~

昨晚系不系
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回復 6928# 的帖子

他就黎烦死啦~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-11 01:31 PM 發表

未好晒。。我要去睡下先了。。。今晚再倾啦。。。。
唔舒服,快d睇醫生啦,齋訓覺好難好 ga. 等好番,我隻 Hamster送個香吻獎你!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 6931# 的帖子

我以前养死咗...
到依家我净系睇,不敢买..

回復 6931# 的帖子

cammy,你好点了吗?
不知道你之前动的手术是什么呢?
好奇问一下...
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

争做第7000贴呀!
7000 帖
我又嚟踩場~~
原帖由 manyiu 於 2008-7-11 03:04 PM 發表

唔舒服,快d睇醫生啦,齋訓覺好難好 ga. 等好番,我隻 Hamster送個香吻獎你!
噢噢。。。好似几好吃咁样喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-7-11 03:07 PM 發表
嘩MANYIU你隻HAMSTER好可愛呀!!
多謝,  Hamster  兩年一個 Life cycle,  所以, 我每兩年就喊一次. 之後再買隻鼠BB,  從小養大它. 這隻就夠鐘, 因為它已經超過一歲了. 我真希望它能長命百歲就好了.  
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-11 04:47 PM 發表

噢噢。。。好似几好吃咁样喎。。。
吃乜野呀, 我隻香鼠好多心機養大, 唔可以打它主意 嫁!

回復 6939# 的帖子

点解我无份架。。。哈哈
来这看看