返回列表 回復 發帖

回復 7242# 的帖子

lala~~好久不见
我黎搵人, 老大,2,3 同老4 好嗎?

回復 7244# 的帖子

靓女找四兄弟...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
阿大上咗山后..就失踪
原帖由 manyiu 於 2008-7-13 05:44 PM 發表
我黎搵人, 老大,2,3 同老4 好嗎?
哈。。哈。我同老四就在了。。。。阿三就。。。。。唉。。个衰仔又有事唔开心了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-13 11:37 PM 發表

哈。。哈。我同老四就在了。。。。阿三就。。。。。唉。。个衰仔又有事唔开心了。。。
我都唔开心啊....
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-13 11:39 PM 發表

我都唔开心啊....
是。。讲我听啦。。咩事唔开心。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-13 11:44 PM 發表

是。。讲我听啦。。咩事唔开心。。。
算啦...明天讲...
就系某某人...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-13 11:46 PM 發表

算啦...明天讲...
就系某某人...
好。。。你去睡啦。。唔好再唔开心啦。。唔系会唔靓架。。
啊2。。mickey妹妹我返黎了。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-13 11:39 PM 發表

我都唔开心啊....
mickey妹妹,咩事咁唔开心啊。。边个激亲你啊。。

回復 7251# 的帖子

不系我bo...
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-13 11:48 PM 發表
噢噢。。阿大。。有同林先生分到身家吗??
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-13 11:48 PM 發表
依家先返黎....
我闪啦..
明天先黎...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-13 11:51 PM 發表
不系我bo...
是啦。是啦。。讲去睡讲到现在都未去。。。

快D去睡啦。。。