返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-18 03:54 PM 發表

做紧工啊。。吃下蛇上网咯。。
好羡慕你份工咁自由. 隔離 "和諧街" 封左路, 我今天返唔到屋企, 你知唔知發生乜野事呀?
原帖由 manyiu 於 2008-7-18 04:14 PM 發表

好羡慕你份工咁自由. 隔離 "和諧街" 封左路, 我今天返唔到屋企, 你知唔知發生乜野事呀?
封路。。。 。。。不用做酱爽

bmoon1977 哥哥,你個 "八倆金" 頭像好得人驚!!
原帖由 walala 於 2008-7-18 04:15 PM 發表

封路。。。 。。。不用做酱爽
乜野叫 "酱爽", 唔係好明?
原帖由 manyiu 於 2008-7-18 04:14 PM 發表

我都唔知。。 揾唔到佢地。。

回應 manyiu 第 7689 篇文章

咁爽啊。。。
噢! 希望明天會更好!

回應 manyiu 第 7687 篇文章

见他那么旧没出来曝光,米放他出来玩玩咯...

酱的意识是---那么

我们马来西亚的华语...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-18 04:23 PM 發表

酱的意识是---那么

喔! 原來係咁! 點解你係马来西亚人, 漢字咁好 ga? 返而我D中文 就好鬼差勁!

回應 ckhooi74 第 7691 篇文章

辉少,我觉得你那句----
曾几何时失去了最真的感情。。当你走过熟悉的地方。。你就会想起曾经和她一起走过的路。。。

好有意思...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-18 04:23 PM 發表

酱的意识是---那么

谢谢翻译 。。。你也是大马人呀。。。。

回應 manyiu 第 7694 篇文章

我都是一般... 有些还标准... 我们这里有华小麻...

珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-18 04:31 PM 發表
辉少,我觉得你那句----
曾几何时失去了最真的感情。。当你走过熟悉的地方。。你就会想起曾经和她一起走过的路。。。

好有意思...
哈哈。。因为呢个系我既事实。。。

回應 walala 第 7696 篇文章

是呀... 来自pj,selangor
珍惜四人帮。。。

回應 ckhooi74 第 7698 篇文章

我都是有这些酱的感觉... 好伤感的...
珍惜四人帮。。。