返回列表 回復 發帖

回應 walala 第 7778 篇文章

换不欢迎我加入阿?
珍惜四人帮。。。
原帖由 walala 於 2008-7-19 01:26 PM 發表

他们两个去哪里了。。。。
啊2电脑修理不知几时好,老三就不知道。。。
原帖由 huey23 於 2008-7-19 07:58 AM 發表
谁是8两金?/
bmoon1977 用 8两金做頭像, 相中人叫 "8两金" 他係香港做過電視, 拍過電影. 他做的角色多數是丑角,  加上他常常被媒介醜化他的型像. 因此, 如果有人叫你做 "8两金", 即係話你好肉酸同埋核突!
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-19 01:28 PM 發表
换不欢迎我加入阿?
  你要加入 kumpulan 4 orang .....

係呢, 近來唔見左 老2 同老3, 有Dmiss them.
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-19 01:30 PM 發表

啊2电脑修理不知几时好,老三就不知道。。。
老二的电脑可以去荷兰了。。。

老三那条友。。。。玩神秘

原帖由 ckhooi74 於 2008-7-19 01:21 PM 發表
我呢度下午了。。。
咁我叫午安啦! 我地有時差, 現在溫哥華 10:40pm.

回應 walala 第 7783 篇文章

有什么好处先?
珍惜四人帮。。。
你果度好熱咩, 個公仔咁多汗? 我度十幾度, 唔冷又唔熱. 天氣好正. 我明天準備去 QE Park 玩. 否則上雪山, 不過我估果度而家應該冇乜雪.

回應 manyiu 第 7782 篇文章

其实他都好可怜下.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-19 01:43 PM 發表
有什么好处先?
我是做小的 。。。那就要看老大了

原帖由 manyiu 於 2008-7-19 01:43 PM 發表
你果度好熱咩, 個公仔咁多汗? 我度十幾度, 唔冷又唔熱. 天氣好正. 我明天準備去 QE Park 玩. 否則上雪山, 不過我估果度而家應該冇乜雪.
我这里不会热。。。天阴阴罢了。。。

回應 manyiu 第 7788 篇文章

马来西亚是热带国家你话呢.....
珍惜四人帮。。。

回應 walala 第 7790 篇文章

你是明教的喔...? 点会是四人帮啊?
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2008-7-19 01:43 PM 發表
有雪玩。。 真系爽啊。。。