返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-20 01:49 PM 發表
你踩到了... (shit...!)
Oh shit...真的喔!!!龙五,快来舔shit,乖啦!不要躲啦!看到你啦。。。还躲。。。
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-20 01:14 PM 發表
都几可爱啦!我以前都有养过。
好得意架!
好多謝你的讚賞. 唔讚我隻老鼠仔都冇所喟, 我只係用我個 "好朋友" 同大家 say hi, 增加多d色彩, 唔洗淨係字咁調嗟!
原帖由 edwin10 於 2008-7-20 01:48 PM 發表

Hi,你好。。。唔開心都不用湿的啊 ,哈哈。。。
你個 頭像好 Hi-Tech & 有型!
没人理我的 。。。我走啦!!!靓女都不睬我。。。haiz...ur hamster cute...

回應 manyiu 第 8068 篇文章

说真的... 我以前都喜欢这些小动物... 但是我比较懒惰... 没什么照顾他们.
珍惜四人帮。。。

回應 edwin10 第 8070 篇文章

喂.. 酱快走?
珍惜四人帮。。。
原帖由 edwin10 於 2008-7-20 02:07 PM 發表
没人理我的 。。。我走啦!!!靓女都不睬我。。。haiz...ur hamster cute...
剛剛先話你個 "頭像" Hi-Tech & 有型, 點解 没人理呀? 唔好咁傷感啦!
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-20 02:10 PM 發表
说真的... 我以前都喜欢这些小动物... 但是我比较懒惰... 没什么照顾他们.
喔, 原來你唔係咁"冷血"! 咁我開心番啦!

回應 manyiu 第 8074 篇文章

你不好酱着想我先啦.. 我都是用另外一种方式赞你的老鼠遮...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-20 03:37 PM 發表
你不好酱着想我先啦.. 我都是用另外一种方式赞你的老鼠遮...
多謝你的另外一种方式赞我隻的老鼠喎!

回應 manyiu 第 8076 篇文章

别客气... hehe...
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2008-7-20 11:39 AM 發表

l似誰的阿爸? 係你自己隻鼠媽媽和爸爸生的?
是啊~~
老鼠阿爸是白色的~中间1条黑
老鼠阿妈是巧克力色红眼
马骝闭关~~
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-20 01:21 PM 發表
几位大哥... 各位好?小弟回来啦...

恭喜3哥爆帖... 恭喜大哥的吹水馆破8000帖...
醒过廿万卑你~~
bmoon19772008-7-20 05:24 PMTVB 200000 元積分轉出
入谷温人

回應 toyo88 第 8079 篇文章

哦....   多谢3哥... (感动)

珍惜四人帮。。。
哇!我也要,恭喜3哥爆帖,恭喜恭喜。