返回列表 回復 發帖

回應 bmoon1977 第 8096 篇文章

做工压力多。。哈哈
依家就没甘压力啦...

吃饭时间..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 ckhooi74 第 8097 篇文章

哈哈... 可能是别的东西....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-21 12:47 PM 發表
大哥,通常我开店了收拾些东西就的空了....
你開左店唔睇住, 唔驚俾伙記穿櫃桶底咩?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 manyiu 第 8100 篇文章

自是我一个人在这里.....
珍惜四人帮。。。
輝哥個舖做乜今天咁靜?
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-21 01:52 PM 發表
自是我一个人在这里.....
终于有空了

回應 walala 第 8103 篇文章

三哥, 酱得空啊?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-21 05:28 PM 發表
三哥, 酱得空啊?
我是老四。。。。

回應 walala 第 8105 篇文章

咦... 是喔...  叫错了...hehe...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-21 05:32 PM 發表
咦... 是喔...  叫错了...hehe...
幸好是叫错我。。。。

回應 walala 第 8107 篇文章

一时快口... 今天都冷清清...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-21 05:37 PM 發表
一时快口... 今天都冷清清...
我现在都还在忙着 。。。你酱得空的。。。

回應 walala 第 8109 篇文章

没什么生意... 基本上一整天都得空... 最可恶电脑的RAM作怪... 不然我可以UPLOAD东西... 还有MAXIS broadband 的速度很慢下...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-21 05:44 PM 發表
没什么生意... 基本上一整天都得空... 最可恶电脑的RAM作怪... 不然我可以UPLOAD东西... 还有MAXIS broadband 的速度很慢下...
真羡慕。。。。