返回列表 回復 發帖
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 15:24 發表
没看过。。。是bernard兄 msg 我叫我入帮的。。我加入这个论坛还没到一个星期。。很多文章还没看。。
明白了。各位,一陣再吹過,我要帶my son and daughter落街下午荼。
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2007-12-9 15:31 發表

明白了。各位,一陣再吹過,我要帶my son and daughter落街下午荼。
哇。。假兄还是假uncle?有儿又有女了。。
hi ,everyone!!!!!!
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-9 16:39 發表
hi ,everyone!!!!!!
white tiger
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 15:40 發表

http://i242.photobucket.com/albums/ff264/nov_eve/emotion/23.gif哇。。假兄还是假uncle?有儿又有女了。。
世姪女,唔係你估!哈哈哈:onion14:
我。。回来咯。。
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 05:05 PM 發表
我。。回来咯。。
你好!
新人?
也可以算是新人。。才登记6天。。但就在这里吹水吹了5天。。

回復 #785 假書僮 的帖子

hi,white tiger too....hahaha....
but i going out now la...
chat later la!!
haha..........
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 03:40 PM 發表

http://i242.photobucket.com/albums/ff264/nov_eve/emotion/23.gif哇。。假兄还是假uncle?有儿又有女了。。
拒吾系叫假兄,亦都吾系叫假uncle,拒系叫"屎桶佬"!
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 05:12 PM 發表
也可以算是新人。。才登记6天。。但就在这里吹水吹了5天。。
你是哪里人?
男还是女?
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 05:32 PM 發表

拒吾系叫假兄,亦都吾系叫假uncle,拒系叫"屎桶佬"!
哈哈..
屎桶佬<---超好听!!!
原帖由 lukeong 於 2007-12-9 17:35 發表

你是哪里人?
男还是女?
金星人。。
女的。。别再像假uncle那样当我是男的
原帖由 lukeong 於 2007-12-9 05:35 PM 發表

哈哈..
屎桶佬
不过,我吾知你地有无资格甘叫哦!
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 17:38 發表

不过,我吾知你地有无资格甘叫哦!
咪係,話曬我都係兄弟幫嘅高層。 只有我honey可以叫我屎桶佬。