返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-7-22 09:48 AM 發表

你都吾差
sorry bro.,今晚先倾啦!小弟要去做工啦!88
大哥早安... 各位早安...
珍惜四人帮。。。
老大早。。。。

hi,  大家好! 你地忙緊乜呀? 我冇野做啦!
辉哥..
昨晚讲我坏话..

------------------------------------------------------------------

manyiu 你好...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-22 11:54 AM 發表
辉哥..
昨晚讲我坏话..

------------------------------------------------------------------

manyiu 你好...
Mickey,  你好.  我剛剛食完晚飯, 有空. 你而家忙緊乜呀?
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-22 11:04 AM 發表
大哥早安... 各位早安...
咁快改左個 頭像, 拋棄 "八兩金" 呀?

回應 manyiu 第 8208 篇文章

顺众要求的... 你好吗?老鼠仔都乖不乖啊...?
珍惜四人帮。。。
老鼠仔都好乖! 你以前用 "八兩金", 我地好自然覺得你同 "八兩金" 一樣咁有型!

回應 manyiu 第 8210 篇文章

是呀...   我好像他那么有形的呀...
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2008-7-22 01:08 PM 發表
老鼠仔都好乖! 你以前用 "八兩金", 我地好自然覺得你同 "八兩金" 一樣咁有型!
边个敢系我面前话他有型?!!
入谷温人
原帖由 manyiu 於 2008-7-22 01:08 PM 發表
我就唔系甘睇囖。。。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-7-22 01:25 PM 發表

边个敢系我面前话他有型?!!
Toyo88, 哇! 你赤膊上陣, 點敢話你唔夠型呀! 淨係估你或者好窮, 底衫仔都冇件. 洗唔洗去 "救世軍" 捐件番黎. 天氣漸涼, 怕你凍親麻!
原帖由 manyiu 於 2008-7-22 02:25 PM 發表

Toyo88, 哇! 你赤膊上陣, 點敢話你唔夠型呀! 淨係估你或者好窮, 底衫仔都冇件. 洗唔洗去 "救世軍" 捐件番黎. 天氣漸涼, 怕你凍親麻!
拒要型唔要命。
原帖由 vwwo 於 2008-7-22 02:47 PM 發表

拒要型唔要命。
靓姐, 好耐冇見, 近來好麻?