返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-22 04:11 PM 發表
酱啊... 等叔叔抱你,亲下啦...
好恐怖啊! 重驚嚇過 "八兩金"
原帖由 manyiu 於 2008-7-22 04:21 PM 發表

好恐怖啊! 重驚嚇過 "八兩金"
manyiu..小心D啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 manyiu 第 8232 篇文章

haha... 米驚... 米驚... 叔叔带你去看金鱼先啦...
珍惜四人帮。。。
几位阿哥会几时上来... 我给这班阿嫂围攻... 丁不顺了...
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-22 04:19 PM 發表

我睇咗..好晕+压力..
发恶梦 你中更加严重啊...
係咯! 重扮女人, 爬上 爬落, 個公仔好似會走出黎咬人咁, 好鬼生動+驚嚇!
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-22 04:25 PM 發表
haha... 米驚... 米驚... 叔叔带你去看金鱼先啦...
中金鱼啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-22 04:23 PM 發表

manyiu..小心D啊...
我會啦!
原帖由 manyiu 於 2008-7-22 04:28 PM 發表

係咯! 重扮女人, 爬上 爬落, 個公仔好似會走出黎咬人咁, 好鬼生動+驚嚇!
米就系咯...
中话出黎娱乐大家..
吓死我啦...
原帖由 manyiu 於 2008-7-22 04:29 PM 發表

我會啦!
快D叫靓姐准备下
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-22 04:25 PM 發表
金鱼佬 return?
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-22 04:31 PM 發表

快D叫靓姐准备下
靓姐, 你都要小心呀!
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-22 04:29 PM 發表

中金鱼啊...
聽聞有個金鱼佬, 用金鱼騙d小妹妹上天台!

回應 manyiu 第 8241 篇文章

haiz.... now days very difficult to survive... just think wan to do 1 more biznes to survive only... 卖金鱼.... 不好酱邪拉你们...
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2008-7-22 04:34 PM 發表

靓姐, 你都要小心呀!
他暗恋靓姐架...
中要小心D..
原帖由 manyiu 於 2008-7-22 04:37 PM 發表

聽聞有個金鱼佬, 用金鱼騙d小妹妹上天台!
真有此事...