返回列表 回復 發帖
喔, 怪之得靓姐而家閃鬼左啦!

回應 mickeybblim 第 8246 篇文章

其实我暗恋的是......................................
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-22 04:40 PM 發表

真有此事...
我聽我呀媽講過. 呢件事發生係香港.
原帖由 manyiu 於 2008-7-22 04:42 PM 發表
喔, 怪之得靓姐而家閃鬼左啦!
我都要闪啦... 就黎5.00咗

你小心D啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2008-7-22 04:44 PM 發表

我聽我呀媽講過. 呢件事發生係香港.
依家个社会...
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-22 04:42 PM 發表
其实我暗恋的是......................................
知道系靓姐啦.....

回應 mickeybblim 第 8251 篇文章

拍剧meh...? 现在的年代哪里还有金鱼老ya...

都讲不是咯.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-22 04:45 PM 發表

我都要闪啦... 就黎5.00咗

你小心D啦...
我都要闪, 就黎2.00am,  屋企個捉鬼敢死隊-( 專捉夜鬼) 就黎啦!  bye!  see you tomorrow.

回應 manyiu 第 8249 篇文章

ceh... 这些陈年旧桥... 拿来拍剧就可以...
珍惜四人帮。。。
几位阿哥... 你们都没上来... 好彩小弟还挺得下...

给班aunty围攻到...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-22 05:01 PM 發表
几位阿哥... 你们都没上来... 好彩小弟还挺得下...

给班aunty围攻到...
那你真 。。。。

回應 walala 第 8257 篇文章

4哥... 你那么迟的....? 好忙MEH...?
珍惜四人帮。。。
今日真系忙到。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-7-22 06:57 PM 發表
輝哥......
cammy..你返黎啦。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-7-22 07:02 PM 發表

剛回來

你今日好忙呀??
系啊。。 依架才忙完。。。
你哩。。玩得开心吗,。。?