返回列表 回復 發帖
假uncle。。我5场全买了。。
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 17:56 發表
假uncle。。我5场全买了。。
今晚嘅心水,我有少少貪心,所以這樣提供,希望黎個全中啦!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2007-12-9 05:51 PM 發表

咪係,話曬我都係兄弟幫嘅高層。 只有我honey可以叫我屎桶佬。
你...................你又搂我便宜......................
买了当然也希望中。。哈哈。。
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 18:03 發表

你...................你又搂我便宜......................
周潤發名句:係咁先,唔係咩呀! 哈哈哈
原帖由 假書僮 於 2007-12-9 06:06 PM 發表

周潤發名句:係咁先,唔係咩呀! 哈哈哈
死屎桶佬!!!!!
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 18:08 發表

死屎桶佬!!!!!
拜拜,去食泰国菜啦:onion05: 係咁先,唔係咩呀!:onion14:
原帖由 假書僮 於 2007-12-9 06:12 PM 發表

拜拜,去食泰国菜啦:onion05: 係咁先,唔係咩呀!:onion14:
记得打包埋俾我啊!!
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 18:36 發表

记得打包埋俾我啊!!
i want too
假uncle,ur tip realible 1 or not??haha.......
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-9 21:18 發表
假uncle,ur tip realible 1 or not??haha.......
唔明
原帖由 假書僮 於 2007-12-9 10:18 PM 發表

唔明
点解你无打包俾我???
下次你咪洗旨意叫我做honey![
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 22:32 發表

点解你无打包俾我???
下次你咪洗旨意叫我做honey![
好彩無打包比你,我而傢重肚痛緊
原帖由 假書僮 於 2007-12-9 10:47 PM 發表

好彩無打包比你,我而傢重肚痛緊
喂!:onion31:
你咪响度扮死狗哦!:024:
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 22:49 發表

喂!:onion31:
你咪响度扮死狗哦!:024:
honey, see u next friday night,don,t miss me