返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-7-23 07:25 AM 發表
靓姐, 你好!
manyiu你好!
冇人睬我

我走
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-7-23 12:39 PM 發表
冇人睬我

我走
去边啊。。咁耐无黎。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-23 12:54 PM 發表

去边啊。。咁耐无黎。。。
去咗旅行囖!又忙啊

回應 喵喵囡囡 第 8347 篇文章

你真是好啊.... 得空就可去旅行....
珍惜四人帮。。。
大哥... 你在那里上班的... PJ 这边下雨..
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-23 01:13 PM 發表
大哥... 你在那里上班的... PJ 这边下雨..
我在大山脚。。。这里天暗暗的。。。

回應 ckhooi74 第 8350 篇文章

哦... 等下再谈... 我去
珍惜四人帮。。。

回應 bmoon1977 第 8348 篇文章

散心嘛!!

人點都有唔開心嘅嘢,想旅行散心嘅~

回應 喵喵囡囡 第 8352 篇文章

点解唔开心啊...

旅行返黎高兴D...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
辉大哥..你又学连妹闪咗去边啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 喵喵囡囡 第 8352 篇文章

过去就让它过去吧,忘记不开心的野,从新开始...
珍惜四人帮。。。

回應 mickeybblim 第 8354 篇文章

你好的空哦...........................
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-23 02:38 PM 發表
辉大哥..你又学连妹闪咗去边啊...
今日工作好忙啊。。
边有闪去边啊。。

回應 ckhooi74 第 8357 篇文章

大哥你是从事什么兴业的.......? 你猜对了我做销售的....

珍惜四人帮。。。