返回列表 回復 發帖
原帖由 edwin10 於 2008-7-26 10:07 AM 發表
早啊!大家...l靓靓真的是很拼 。。。都不等人的。。。我也要抢钱的。。。赢了咯!!
我帮新人咋
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 chfong2 於 2008-7-26 10:11 AM 發表
都是我咯同她一起超出8888
70%见到吗??
原帖由 cammy8080 於 2008-7-26 10:32 AM 發表

MANYIU...依冢7:30今天要上電腦堂嗎??
cammy
原帖由 真爱难求 於 2008-7-26 10:38 AM 發表
辉哥。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
刘小姐.....................

回應 mickeybblim 第 8914 篇文章

nenek................................................
原帖由 cammy8080 於 2008-7-26 10:50 AM 發表

做乜揾隻狗嚟咬我呀
不系啊...
锡返你...
原帖由 真爱难求 於 2008-7-26 10:53 AM 發表
nenek................................................
什么事啊....
大哥早安........ 各位早安....... 阿金报到....
珍惜四人帮。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-7-26 10:56 AM 發表

阿金........早晨!!
早安,3嫂。
珍惜四人帮。。。

回應 bmoon1977 第 8921 篇文章

哦!原来“金”就係   三嫂
难怪三少。。。。。嘻嘻
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-26 10:54 AM 發表
大哥早安........ 各位早安....... 阿金报到....
阿金..咁早啊

回應 cammy8080 第 8924 篇文章

3嫂。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
你好
原帖由 真爱难求 於 2008-7-26 11:04 AM 發表
难怪三少。。。。。嘻嘻
我都不知道啊...
原帖由 真爱难求 於 2008-7-26 11:04 AM 發表
难怪三少。。。。。嘻嘻
你是不是眼睛有问题........... 早安....
珍惜四人帮。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-7-26 11:09 AM 發表

叫我CAMMY可以了.....

你今日要開工嗎??
是的,cammy,我每天都上班的...........
珍惜四人帮。。。