返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-7-8 08:02 AM 發表。

又係沖涼???

大哥、金師傅、你地沖左涼未呀?
水都干晒啦
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-8 08:09 AM 發表。

未呀,都差不多啦
抉D去啦!現在計時08:18
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
俾d新野你地睇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-7-8 08:19 發表。

抉D去啦!現在計時08:18
ok la ok la go go  go
原帖由 chu553358 於 2007-7-8 08:07 AM 發表。

08:06沖完 :014:
幫主有進步!送個旦糕比你!
原帖由 boy321 於 2007-7-8 08:10 AM 發表。

水都干晒啦
甘米要補水!
原帖由 chu553358 於 2007-7-8 08:21 AM 發表。
俾d新野你地睇
請幫主批乙我個旦糕得唔得?
原帖由 lux1261 於 2007-7-8 08:23 AM 發表。

幫主有進步!送個旦糕比你!
旦糕 係邊
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-7-8 08:26 AM 發表。

旦糕 係邊
前一頁
??? chu553358 ? 2007-7-8 08:21 AM ???
開國時代咩,幚主
原帖由 chu553358 於 2007-7-8 08:21 發表。
俾d新野你地睇
幫主即系幫主,出到印章,利害,威嚴:014:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-8 08:29 AM 發表。

幫主即系幫主,出到印章,利害,威嚴:014:
乜你甘快沖完涼拿?
仲未見到杜哥哥?
原帖由 lux1261 於 2007-7-8 05:28 AM 發表。
番黎未呀?我整左好得既旦糕比你地食呀!:014:
嘩 今次睇落真係ok播
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-7-8 08:29 AM 發表。

開國時代咩,幚主
係呀 你地每人都會有一個
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
冲完:014: 浦頭...