返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 11:28 PM 發表

不是说你笨。。。可以是说叫你留意。。。广东话的精彩之处就在这里。。口气。。字眼。,其实。我懂得只是皮毛。。
哦~~~懂了。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 11:29 PM 發表

哦。。是啊。。。学多一种语言是好的。。。
因为我不懂。。。
以前我朋友故意用广东跟我说话。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-3 11:31 PM 發表

小心晚上睡觉时张开眼睛看天花板时有个长头发的在上面。。
小心睡到一半发现有长头发的坐在你隔壁。。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-3 11:37 PM 發表

小心睡到一半发现有长头发的坐在你隔壁。。。
小心。。刚才所说的会发生在你身上。。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-3 11:35 PM 發表

因为我不懂。。。
以前我朋友故意用广东跟我说话。。
哈。。哈。。那。你现在都还不会讲???不会听??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-3 11:39 PM 發表

小心。。刚才所说的会发生在你身上。。。
你也要小心啊。。。晚上不要起来上厕所。。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-3 11:43 PM 發表

你也要小心啊。。。晚上不要起来上厕所。。。
miki,我的手跑去那里了?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我来了。。。。

辉哥...

边个中咗奖金啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cammy8080 於 2008-8-3 06:30 PM 發表
.

manyiu有玩嗎??
有玩呀, 仲蝕左少少錢, 昨晚 JJ 俾tips, 買 65 號, 賺番些津貼. 好開心!
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-3 11:31 PM 發表

小心晚上睡觉时张开眼睛看天花板时有个长头发的在上面。。
輝哥, 早晨, 你好鍾意嚇人! 你有無睇新聞, 早幾日, 有個華裔男人係 灰狗巴士度, 無情情斬死個坐係他隔離, 互不相識, 又訓左覺 的青年, 仲唔只, 最後割埋個人頭擲向車窗. 好恐怖呀! 我常常坐灰狗巴士去Calgary 玩, 貪它平過機票, 而家不敢貪平啦!
:onion22::onion22::onion22::onion22:
ck, 幾時又再派$$$$$$$呀!?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
唔怪之得輝哥咁多 friends, 唔只有$$, 仲大方, 豪爽, 不過有一點麻 麻地, 成日講 鬼故嚇人, 嚇到人bill 冷汗!
原帖由 manyiu 於 4/8/2008 06:08 發表

輝哥, 早晨, 你好鍾意嚇人! 你有無睇新聞, 早幾日, 有個華裔男人係 灰狗巴士度, 無情情斬死個坐係他隔離, 互不相識, 又訓左覺 的青年, 仲唔只, 最後割埋個人頭擲向車窗. 好恐怖呀! 我常常坐灰狗巴士去Calgary 玩,  ...
Hi~

我家人話個傻佬仲食咗個鬼佬條脹......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 03:10 AM 發表
辉哥...

边个中咗奖金啊...
哗。。半夜三更你仲未训啊。。