返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-8-4 09:57 AM 發表

....前幾天有人比人尋仇....塊面比人開咗十幾搶.....都好兇殘....
哎! 做乜咁暴力, 冇乜安全感!
原帖由 wongjj 於 2008-8-4 09:57 AM 發表

....前幾天有人比人尋仇....塊面比人開咗十幾搶.....都好兇殘....
JJ, 俾個網址你睇下果個狂人個樣,  http://www.youtube.com/watch?v=O5UHdGKHTEc  呢個係 Youtube  度, 你打
"greyhund killer"  會出好詳細的有關新聞!
原帖由 manyiu 於 4/8/2008 10:11 發表

JJ, 俾個網址你睇下果個狂人個樣,  http://www.youtube.com/watch?v=O5UHdGKHTEc  呢個係 Youtube  度, 你打
"greyhund killer"  會出好詳細的有關新聞!
thanks~
不過有關的video好似比人delete晒啦......
我無睇到都心寒....難怪你咁驚 ......
辉哥,辉大嫂..manyiu...

早晨
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
Micky, 早晨!

回應 manyiu 第 11395 篇文章

你做紧乜野啊..
有没挂住我啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 11:47 AM 發表
辉哥,辉大嫂..manyiu...

早晨
mickey妹妹今日咁好笑口啊。。
大哥,各位都好吗.............?金仔回来啦...........
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 01:28 PM 發表
大哥,各位都好吗.............?金仔回来啦...........
金仔你去咗边啊。。?咁耐无见既。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-4 01:35 PM 發表

金仔你去咗边啊。。?咁耐无见既。。
现在抽点点时间和大家打个招呼,这几天都忙FAIR的东西,班伙计不听话STOK很乱。等下要忙了.............
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 01:59 PM 發表

现在抽点点时间和大家打个招呼,这几天都忙FAIR的东西,班伙计不听话STOK很乱。等下要忙了.............
哦。。酱你慢慢忙吧,有空就上来聊天。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-4 02:01 PM 發表

哦。。酱你慢慢忙吧,有空就上来聊天。。
好的,阿大。...............
珍惜四人帮。。。
第12000帖者送tvb$1200000
又向新獎金沖啊, ~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 4/8/2008 14:20 發表
第12000帖者送tvb$1200000
又向新獎金沖啊, ~
仲有排........
那就要看看有人要。。。。谷爆12000

没人就很能。。。