返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-8-4 02:54 PM 發表
那就要看看有人要。。。。谷爆12000

没人就很能。。。
lala, 加油谷谷谷!!
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
加油...
原帖由 wongjj 於 2008-8-4 02:23 PM 發表

仲有排........
!!??!?!?!?!?!?!?大嫂?????几时的事啊。。。做咩我唔知架???????
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 4/8/2008 15:11 發表

!!??!?!?!?!?!?!?大嫂?????几时的事啊。。。做咩我唔知架???????
??知乜呀??!!
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 02:04 PM 發表

好的,阿大。...............
金金, 冇見咁耐, 去左邊度呀?

原帖由 raytian 於 2008-8-4 12:29 AM 發表

miki,我的手跑去那里了?379466
不见了帮你找

原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 12:03 PM 發表
你做紧乜野啊..
有没挂住我啊...
當然有挂住你啦! 我近來買左d tvbnow 股票, 所以用多左d時間係果邊做買賣.
原帖由 wongjj 於 2008-8-4 03:16 PM 發表

??知乜呀??!!
你几时做左我地四人帮的大嫂架???
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 01:59 PM 發表

现在抽点点时间和大家打个招呼,这几天都忙FAIR的东西,班伙计不听话STOK很乱。等下要忙了.............
班伙计唔听话咪炒哂佢地魷魚, 唔好阻住 金金 番黎嘛!
原帖由 miki1012 於 2008-8-4 03:19 PM 發表

不见了
哈。。哈。你来左啦。。。没揾啦啦仔咩??看你识唔识看这几句野。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 03:26 PM 發表

哈。。哈。你来左啦。。。没揾啦啦仔咩??看你识唔识看这几句野。。
这我懂。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 11:41 PM 發表

哈。。哈。。那。你现在都还不会讲???不会听??
只会一点点
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 11:41 PM 發表

哈。。哈。。那。你现在都还不会讲???不会听??
网络慢。。。
原帖由 wk.hoo 於 4/8/2008 15:24 發表

你几时做左我地四人帮的大嫂架???
請到我嘅chatroom - 美女徵婚....頭幾頁已交代晒d劇情....
劇情發展下去是.............誰是第二對TVBNOW老公老婆~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!