返回列表 回復 發帖
靓仔.. 靓女.....i'm going home lo .....
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-4 05:20 PM 發表

唔止我想睇,仲有好多人都想睇嚄。。
係呀!
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-4 05:16 PM 發表

影翻张相黎睇下。。
那就很多人认识老二你的喽

原帖由 ckhooi74 於 2008-8-4 05:20 PM 發表

唔止我想睇,仲有好多人都想睇嚄。。
哈,,哈,你去猪肉挡看就得咯。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 manyiu 於 2008-8-4 05:22 PM 發表

咁熱呀? 有無超過35度?
37度都来啦。。。
原帖由 manyiu 於 2008-8-4 05:23 PM 發表

係呀!
你都玩埋一份??!!
原帖由 walala 於 2008-8-4 05:23 PM 發表

那就很多人认识老二你的喽
噢噢`。。。老四。。你都来踩多脚。。。你是唔是惊我唔死的啊。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 05:35 PM 發表

噢噢`。。。老四。。你都来踩多脚。。。你是唔是惊我唔死的啊。。。。
我踩一脚罢了。。。没什么的

原帖由 walala 於 2008-8-4 05:58 PM 發表

我踩一脚罢了。。。没什么的
我也来一脚
原帖由 manyiu 於 2008-8-4 03:16 PM 發表

金金, 冇見咁耐, 去左邊度呀?
做工咯...... 你好吗.....?
珍惜四人帮。。。

回應 bmoon1977 第 11450 篇文章

金鱼杀手..你来了啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2008-8-4 03:25 PM 發表

班伙计唔听话咪炒哂佢地魷魚, 唔好阻住 金金 番黎嘛!
回来啦..... 班伙计又不是我请的,我是看工蔗麻.... 无法啦.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 06:32 PM 發表
金鱼杀手..你来了啊..
不好酱叫我啦..... 人家会误会的....
珍惜四人帮。。。
我会开个四人帮既帖,唔知四人帮d兄弟要放咩名,俾d意见。。?

回應 ckhooi74 第 11454 篇文章

辉哥...

自从..你结婚咗..又不理我地啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥