返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2008-1-9 02:49 PM 發表
要多D上来吹水先得....要慚人啦!!!
哈哈!那你就多多上来发言啦!
食完飯反嚟la
原帖由 洛仔 於 2008-1-9 09:18 PM 發表
食完飯反嚟la
今天没有东西post啦!:onion31:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-9 09:58 PM 發表

今天没有东西post啦!:onion31:
你話你沒有東西post..?定話我ar...?

我有ar...
原帖由 洛仔 於 2008-1-9 10:07 PM 發表

你話你沒有東西post..?定話我ar...?

我有ar...
哈哈哈!当然是讲你啦!
你有就好啦!记得多多去体育世界post啊!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-9 10:18 PM 發表

哈哈哈!当然是讲你啦!
你有就好啦!记得多多去体育世界post啊!
我日日都有係mu區 post架la...

體育區今日post左10post la

等多2個鐘之後先再post...
原帖由 洛仔 於 2008-1-9 10:30 PM 發表

我日日都有係mu區 post架la...

體育區今日post左10post la

等多2個鐘之後先再post...
哈哈哈!那就好啦!等你的贴啦!
1. 所有申請者必需擁有上級武將或以上的等級.
2. 發帖必須 2000 以上 (其中, 搜尋該申請人的主題最少要有3頁或以上」
3. 在線時間 300小時或以上.
4. 申請人加入論壇最少要有3個月.
5. 如有任何的特殊貢獻, 包括新手教學, 經常協助版主報告等等都會更容易成為VIP.
6. 只要你有 30 位會員+ 3 位版主 + 2位超版或管理員 支持你的話,你便有基本資格成為TVBNOW VIP
最終再由管理層審核.

5. 如有任何的特殊貢獻, 包括新手教學, 經常協助版主報告等等都會更容易成為VIP.

我想知咩係 ''協助版主報告''...?

報告d咩ar..?
原帖由 洛仔 於 2008-1-9 11:23 PM 發表
1. 所有申請者必需擁有上級武將或以上的等級.
2. 發帖必須 2000 以上 (其中, 搜尋該申請人的主題最少要有3頁或以上」
3. 在線時間 300小時或以上.
4. 申請人加入論壇最少要有3個月.
5. 如有任何的特殊貢獻, 包括新手 ...
有問題既帖子,   等等
原帖由 HIDE 於 2008-1-9 11:39 PM 發表

有問題既帖子,   等等
浦頭la...
原帖由 洛仔 於 2008-1-9 11:44 PM 發表

浦頭la...
好多功課  上一陣
大家好! 最近比较忙,少左蒲头..大家吹D么?
原帖由 HIDE 於 2008-1-9 11:45 PM 發表

好多功課  上一陣
輕髦一陣lor...
係吾係讲梗大屠殺呢?

我係新仔吾知会唔会被斩呢?
原帖由 jim5655 於 2008-1-9 11:47 PM 發表
大家好! 最近比较忙,少左蒲头..大家吹D么?
我都係岩岩先黎 :onion14: