返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-17 11:30 PM 發表

见到你出现就有一股冲动同激动的感觉涌住出来。。
因为我有 吗。。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 11:33 PM 發表

为什么 难道你是赌场门口的保安
因为我肥。。可以挡住保安人员。他看不到你。。哈哈
阿大我回来了。。。

輝哥, 早晨, 行山好玩嗎? 成晚唔見你,(加拿大時間) 真係去左行山呀? 哈!
金金做乜好似失左蹤! 又話有相睇, 等成晚唔見人!
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 11:35 PM 發表

因为我有 吗。。。
是啊。是啊。。。因为你够新鲜咯。。牛奶妹。。。哦。。新鲜。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 02:55 AM 發表
哈。。哈。。金仔同我地去聚会了。。有得看啦。。金仔没大话。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 02:53 AM 發表
輝哥, 早晨, 行山好玩嗎? 成晚唔見你,(加拿大時間) 真係去左行山呀? 哈!
无上山啦。。 去做d事所以无上黎。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 05:47 AM 發表

是啊。是啊。。。因为你够新鲜咯。。牛奶妹。。。哦。。新鲜。。
时运高..看不到
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 02:55 AM 發表
manyiu.. 你想念阿金啊...
辉哥... 早晨啊
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-17 11:44 PM 發表

因为我肥。。可以挡住保安人员。他看不到你。。哈哈
在暗示说我矮吗
原帖由 miki1012 於 2008-8-18 11:14 AM 發表

在暗示说我矮吗
说你娇小玲珑。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-18 11:16 發表

说你娇小玲珑。。。
娇小玲珑
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 05:47 AM 發表

在暗示些什么