返回列表 回復 發帖
原帖由 miki1012 於 2008-8-18 02:41 PM 發表

不敢出来了
谁不敢出来了.....?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-18 02:42 PM 發表
5师妹好勤力啊..... 到奖金楼....
哈哈...是呀....本人窮嘛...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
你們吃了午餐嗎..??
我還沒有吃....好肚餓呀....
原帖由 yiyianki 於 2008-8-18 02:44 PM 發表
哈哈...是呀....本人窮嘛...
你没存钱进社區銀行吗.......?

珍惜四人帮。。。
你出番去,於吹水段內有一個 ”睇相區”.
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-18 02:48 PM 發表
你没存钱进
社區銀行 吗.......?
有呀,....每一晚只得2萬元利息...太少了....搶金多很多呢....有6位數字...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-18 02:48 PM 發表
你没存钱进社區銀行吗.......?
快d存钱进社區銀行啦!有好多利息收 ga!
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 02:48 PM 發表
你出番去,於吹水段內有一個 ”睇相區”.
哦.... 我去看看....
珍惜四人帮。。。
原帖由 yiyianki 於 2008-8-18 02:49 PM 發表
有呀,....每一晚只得2萬元利息...太少了....搶金多很多呢....有6位數字...
酱又是.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 02:50 PM 發表

快d存钱进社區銀行啦!有好多利息收 ga!
存了...但不是太多錢...沒什麼可觀的利息...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-18 02:51 PM 發表
酱又是.....
不知要儲多久才等於輝哥發你一次獎金,...
所以來搶金比較好玩....太刺激了...
我回來了
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 02:54 PM 發表
我回來了
回來就好了....就快到獎金樓....一起搶...
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 02:54 PM 發表
我回來了
奖金就到了..今日有无咁旺睇你了..
唔洗搶!