返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 07:05 PM 發表

辉哥.你既都有毒啊...
以前靓姐度过黎既咯。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-20 07:08 PM 發表

以前靓姐度过黎既咯。。
有几次咗啦... 我没同你讲J
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 13752 篇文章

我知啊。。。

回應 ckhooi74 第 13753 篇文章

伟哥都没啊,,
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 07:18 PM 發表
伟哥都没啊,,
你又知,佢过人format咗电脑啦。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-20 07:20 PM 發表

你又知,佢过人format咗电脑啦。。
不关事..是E几日啊.. 收到你既msn..

原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 07:23 PM 發表

不关事..是E几日啊.. 收到你既成事msn..
咁我唔开了。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-20 07:24 PM 發表

咁我唔开了。。
就是你offline时..我才收到架
哇!怎么你们的电脑都中毒啊!谁是那个源头啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 07:26 PM 發表

就是你offline时..我才收到架
咁我唔揾你了。。。我blosk咗你既名就无事了。。。
辉哥好!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-20 07:28 PM 發表

咁我唔揾你了。。。我blosk咗你既名就无事了。。。
block 咗我仲收到..点算啊
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-20 07:32 PM 發表
辉哥好!
dickson你好。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 07:32 PM 發表

block 咗我仲收到..点算啊
block咗唔会收到了。。因为我将你既资料删除嗮。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-20 07:36 PM 發表

block咗唔会收到了。。因为我将你既资料删除嗮。。。
我试过..有删除对方资料.. 不过仲收到啊.. 气死我啦...日日都收到啊