返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 24/8/2008 07:12 發表

你唔是度, 3嫂 咪无王管囉! 哈!
manyiu~~ u have a new look
原帖由 DOBI 於 24/8/2008 11:16 發表
我想問下係咪仲有錢派呀.........我時新嚟架....
oh....u just like me.....love $$$$
禁我言
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回應 wongjj 第 13932 篇文章

我不是太貪錢......只不過我剛剛開始就用光錢了......買型像囉

我好想學妳哋咁有靚靚頭像.......好彩剛剛QQ&RR&MICKY佢哋支助我

好多謝他們......我還要等100貼先可用呀.....還有哥哥一陣都會支助我
辉哥..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
Micky, 而家出現啦! 我件新衫靚唔靚呀! 哈!
今日輝哥去左 wet.佢老婆仔都搵緊佢囉家用 買奶粉俾小輝輝!
原帖由 manyiu 於 2008-8-24 03:53 PM 發表
Micky, 而家出現啦! 我件新衫靚唔靚呀! 哈!
你换咗啦..我有见到架...正
原帖由 manyiu 於 2008-8-24 03:56 PM 發表
今日輝哥去左 wet.佢老婆仔都搵緊佢囉家用 買奶粉俾小輝輝!
可怜的大嫂..
我来了。。。

原帖由 walala 於 2008-8-24 04:12 PM 發表
我来了。。。
我也来了
原帖由 walala 於 2008-8-24 04:12 PM 發表
我来了。。。
walala, 做乜蛇王唔睇實魚蛋當? 我見有班阿嫵偷你d魚蛋仔呀!
輝哥......放65号imo......我要抽資壓到$20$30到.......我己通知manyiu嘞.....怕你走得慢呀
我係小惡霸!!!!!!!!
阿大~~你老人家仲安好吗??
入谷温人
原帖由 IMO 於 2008-8-24 05:33 PM 發表
輝哥......放65号imo......我要抽資壓到$20$30到.......我己通知manyiu嘞.....怕你走得慢呀
收到。。已经放嗮了。。多谢通知。。