返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-8-30 02:00 PM 發表

靓女4号系度!
manyiu...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-30 01:57 PM 發表

婆婆你常做面膜的啊!那么清楚!
婆婆唔係做面膜.......係拉面皮 ヌ比人打呀
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-30 01:58 PM 發表

边个是2,3,4号啊
我又黎排返個no
原帖由 manyiu 於 2008-8-30 02:00 PM 發表

靓女4号系度!
我講緊妳呀
原帖由 DOBI 於 2008-8-30 02:01 PM 發表

婆婆唔係做面膜.......係拉面皮 ヌ比人打呀
讲咗啦...没钱啊...:onion02: :onion02:
由14450开始到15000帖,每25帖奖金25000
你地自己计哦。。几多后pm我才过数俾你地。。。
原帖由 bbb1999 於 2008-8-30 02:02 PM 發表

我又黎排返個no
快D咯...
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-30 02:02 PM 發表
由14450开始到15000帖,每25帖奖金25000
你地自己计哦。。几多后pm我才过数俾你地。。。
玩野啊...
点计啊...
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-30 01:58 PM 發表

Shakira-Suerte (Whenever, Wherever)
好听吗?
好聽吖, 不過一直都就唔知歌名
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-30 01:58 PM 發表

Shakira-Suerte (Whenever, Wherever)
好听吗?
唔好聽..........邰正宵好聽
原帖由 DOBI 於 2008-8-30 01:58 PM 發表

仲有MANYIU呀
有乜好介紹?
原帖由 DOBI 於 2008-8-30 02:04 PM 發表

唔好聽..........邰正宵好聽
没听过啊...
原帖由 chfong2 於 2008-8-30 02:04 PM 發表
哇!靓女
你有3va..