返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-2 09:00 AM 發表
辉哥.....

26th september 去揾你.....
你有上黎penang咩。。?
原帖由 cammy8080 於 2008-9-2 08:50 AM 發表

我都想知呀
无事既。。发小小脾气j。。
原帖由 cammy8080 於 2008-9-2 09:24 AM 發表

我都想發....但無人俾我發呀!!...你俾得唔得呀??
你想发咩脾气先。。
哈哈!!我来了!!大家好啊!
原帖由 hendytiu 於 2008-9-2 10:28 AM 發表
哈哈!!我来了!!大家好啊!
hendy兄早啊。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-2 10:30 AM 發表

hendy兄早啊。。
早啊!!辉哥!谢谢你的奖金楼啊!!
原帖由 hendytiu 於 2008-9-2 10:31 AM 發表

早啊!!辉哥!谢谢你的奖金楼啊!!
哈哈。。小数目。。别客气。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-2 10:34 AM 發表

哈哈。。小数目。。别客气。。
小数目啊!对我来说很多了啊!!
你说小数目,要不然你就放奖金楼几百万阿?
原帖由 hendytiu 於 2008-9-2 10:37 AM 發表

小数目啊!对我来说很多了啊!!
你说小数目,要不然你就放奖金楼几百万阿?
不可以的。。太多的话,tvb$$就不值钱了。。
如果今晚有伴我都想打劫你呀CK
原帖由 DOBI 於 2008-9-2 10:44 AM 發表
如果今晚有伴我都想打劫你呀CK
哈哈。。好啊。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-2 10:42 AM 發表

不可以的。。太多的话,tvb$$就不值钱了。。
你说也对!现在的新人好命啊!!越来越有钱了!
想当初我们还是新人的时候,都没有他们多啊!
还要靠自己去赌球玩游戏来赚钱啊!
不像他们这样, 在这里回帖由可以拿奖金!几容易啊!
哈哈!!

咁我而加去CALL馬啦...... 等我呀
原帖由 hendytiu 於 2008-9-2 10:47 AM 發表

你说也对!现在的新人好命啊!!越来越多钱了!
想当初我们还是新人的时候,多没有他们多啊!
哈哈!! ...
當然會越來越多賺錢機會啦......有大慈善家嘛.......

我哥哥加入咗兩年都冇我咁多錢呀......
原帖由 hendytiu 於 2008-9-2 10:47 AM 發表

你说也对!现在的新人好命啊!!越来越有钱了!
想当初我们还是新人的时候,都没有他们多啊!
哈哈!! ...
哈哈。。是啊。。所以奖金不可以set太高咯。。。