返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2/9/2008 14:04 發表
妳冇就唔會嚇走QUEENA啦
....she dun like my new look.....
原帖由 wongjj 於 2008-9-2 02:09 PM 發表

....she dun like my new look.....
可能佢去嘔.......一陣再返嚟

回應 DOBI 第 15298 篇文章

你哥哥会监视你咩? 如果要鬧早就鬧佐啦!

回應 cck_my 第 15302 篇文章

HELLO...CCK
原帖由 cck_my 於 2008-9-2 02:13 PM 發表
佢都係剛剛比我上嚟玩咋

回應 maui 第 15303 篇文章

maui , 你好!
原帖由 cck_my 於 2008-9-2 02:13 PM 發表
我大哥好惡架......連大牛都怕咗佢

回應 cck_my 第 15305 篇文章

CAN U GIVE ME 500000 TVB MONEY...

DONT ASK WHY AND  DONT ANSWER ME NO MONEY...
原帖由 DOBI 於 2/9/2008 14:16 發表

我大哥好惡架......連大牛都怕咗佢
....even my jj....also 怕咗佢

回應 DOBI 第 15306 篇文章

WHO IS 大牛....???
原帖由 DOBI 於 2008-9-2 02:14 PM 發表

佢都係剛剛比我上嚟玩咋
你哥哥锡你呀, 怕你被人呃!

回應 wongjj 第 15308 篇文章

really ...!!!!!
原帖由 maui 於 2/9/2008 14:17 發表
CAN U GIVE ME 500000 TVB MONEY...

DONT ASK WHY AND  DONT ANSWER ME NO MONEY...
maui...y u not ask me ar?!
原帖由 maui 於 2008-9-2 02:18 PM 發表
WHO IS 大牛....???
你去RRLIEW到睇就知
原帖由 cck_my 於 2008-9-2 02:18 PM 發表

你哥哥锡你呀, 怕你被人呃!
咁你又幾時做埋我哥哥呀