返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
# `# |0 }& B$ q! q1 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦www2.tvboxnow.com2 B7 L" @$ ~; q$ |! N5 l
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
www2.tvboxnow.com2 \" `- d1 [. X; g; X
黑色真係好型@@tvb now,tvbnow,bttvb( Z; o& u) u4 ^* v6 g7 H+ K/ @
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
1 r) p# \7 M; ^% z5 L公仔箱論壇好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
) f* ~% I4 i+ U, C/ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 s7 B5 ]9 M: U+ j, }  L
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正" C9 _% u$ X! q+ V; E8 ^4 c" B9 R& g6 r
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
3 n4 Y7 g3 U1 C" W: @www2.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
$ W+ A1 Y; L1 ]8 _www2.tvboxnow.com我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
0 p1 j5 V. |+ g2 U- R魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
4 {, s6 ]! {3 I5 P: l# z! z7 ?我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇+ W! N! Q9 a% }/ A( ?1 D
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
! M# ]" U1 l1 E5 }
我就鍾意one多d(所以訂左one)
. X' C! }/ [) jwww2.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
& y9 N3 f. `% n5 e2 Ttvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
2 q# Y% Z1 z4 G! Nwww2.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
2 ?3 f6 w$ W$ A# v0 @, o% nwww2.tvboxnow.com同埋我覺得one影相靚d
4 f9 B$ j& j+ g1 dtvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)
8 r% M' x7 b6 X& S( _公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
6 D; B( W6 k, h5 T樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
8 l* d3 E$ \2 I! \- ]tvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?
tvb now,tvbnow,bttvb, ~& c. w+ G( n  J! I
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
7 Q: D& L2 E- J* S, R! X同埋我覺得one影相靚d
' l) J; F  B/ ]3 f) j6 `7 D( L你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
. i3 o( q3 a4 j3 g9 n- P如果講像素既話唔係S4高D咩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- E! V1 m( I( ~' m! f
但S4好似都多左好多新功能..?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 k+ {  M7 z$ @7 G* i
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 q( {1 T9 f2 T1 I, N. n+ Y
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電www2.tvboxnow.com( r& Q6 i5 L' R. d
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
- E; \3 i6 H1 Y; ?公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩
& y# k! T5 ?7 c/ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
www2.tvboxnow.com. F8 U3 m6 J8 g/ [7 Q  W+ n
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
5 k$ g4 |; X4 Y; m' Utvb now,tvbnow,bttvbone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
! l( R6 {9 n9 P/ k/ n佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
7 y  @& o' J4 B4 E8 S; owww2.tvboxnow.com同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
& w$ F% V3 \' U7 l: h( S公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
1 k# Y1 \. w" `" Q2 K6 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果係咁咁真係唔洗考慮....