返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
9 \% _# s$ i0 E& s! |8 Q5 j( qtvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
% H# Z/ J! I5 Q3 i( eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G7 ~( Z0 Y2 f6 H7 ?5 }; ~
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
* P  W. r& e+ D5 C7 U- p下, 咁搵笨8 a0 I  M) V" K3 [2 t1 r9 h
不過佢3g同4g係咪同時出先?
tvb now,tvbnow,bttvb1 Q  S, `6 ^5 F5 j
下, 咁搵笨公仔箱論壇! j1 g# W& I, Y9 ?3 O
不過佢3g同4g係咪同時出先?
' m8 v" ~9 r9 I/ I# t, b+ e* ?+ z# aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
& X, y& I2 v* R- q* X0 z唔係呀, 4G版聽講會再遲D
. a7 _& I3 ]" v" a# T+ p. m6 U不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+公仔箱論壇3 R2 p6 u+ x* ~: s9 \  @! [
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
0 ]9 G1 n. R1 ^1 N4 A依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+tvb now,tvbnow,bttvb$ y. D7 A( C  ?: l* L' s: e' h
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.2 x" q, @" I4 B
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
- d' f) r6 N4 U) p' u
下..乜咁樣架
3 S9 j9 |) _0 y+ h' s$ r  xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...6 C4 q7 r3 A. d
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
) s/ o3 }6 z/ O* M0 @' f一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
3 g+ X9 A# ^6 @! O2 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
; A) j0 ?" M$ K2 u# _% l呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
' H, s6 m8 F  B! p! |5 e& |maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. t5 h1 Z  U6 ^" R0 {, m
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
$ v) Y0 ^8 {$ ]4 J' _今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊 www2.tvboxnow.com6 _- N( l% {1 A- M: p
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 公仔箱論壇: G& D( u* D+ l" J. b# d& g
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
- ]( W" p% Q! i* N* g7 S: F公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
- u$ [/ h( L5 ^/ T9 }0 T公仔箱論壇係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
* b/ a2 L/ \0 c6 Uwww2.tvboxnow.combtw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 8 E; M- N! r( r% W  ]4 j
+ ~* @. c6 [9 S$ E7 L. Gbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
/ ^2 P1 N1 y; P0 O公仔箱論壇係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯公仔箱論壇! T" v( s, C* U3 |
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁