返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!公仔箱論壇: E6 V% C, e0 V
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
1 G- k! i; R. m4 L, V; E/ @" y2 Itvb now,tvbnow,bttvb呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
% K2 v( F3 x. L9 w9 N呢部好唔好用?未用過htc機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 j: T; p9 }' H' \+ N3 t1 k. ?
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
: g8 V0 s2 {3 {
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的tvb now,tvbnow,bttvb" U/ f+ i/ ~+ @
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1# G6 U; s; D5 E5 `, X+ `
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
8 b, _: E7 R0 L: M8 Q* e9 c$ W5 Q* l公仔箱論壇acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
+ Y& l( L6 ~/ owww2.tvboxnow.com唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
- Y6 v8 I0 ]" ?' L- ~tvb now,tvbnow,bttvb我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去% s" _3 @  x+ o' ?1 o
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
www2.tvboxnow.com* ^5 y2 I' ?- P
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: A; k  u* i" Y$ o, e4 Y0 \& p& z
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛5 _1 Q( Q; r* s$ h1 F% P
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
' y' C. R7 J8 a, S5 ?7 W' D係呀, 我覺得白色幾好
/ m! e' q( O3 o, r0 x$ w, v5 ]0 z' kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
6 u( C2 B7 L4 c' k* j樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# A* H& p, }3 P# _4 b
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁# d0 t; |, K9 A  ]7 ?; r& s1 A6 U
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
公仔箱論壇1 y& c1 R1 K# ^; |% C
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁公仔箱論壇; n* Z2 X( W+ {$ g$ E: m
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
+ \2 O6 l* H, y% A9 f公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
$ G4 e; z8 |' A8 l, j公仔箱論壇真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
9 M$ m4 C! p8 M3 v& ~" p1 w" a2 O公仔箱論壇真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
% V; }( I- B0 r) g* v0 A+ r你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ o% o. k) }2 Q5 a# J8 l
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU