返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎% q1 o, ^9 y! J, H/ U
我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎
# B9 G0 ~  c9 q* v1 `4 Jtvb now,tvbnow,bttvb我覺得one幾好, 自己都用緊4 n, o( Z; n: W& h, d
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
9 C. Z4 p- {' @! \2 Q
one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG% s! n/ t" W: n  o7 M
maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
2 ^# A9 @& \' |: R* R5 ~
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
/ R6 m- ?: C# e- h" uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?tvb now,tvbnow,bttvb8 k0 r- [8 u- \! E" L6 x
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
公仔箱論壇* H) H, B, |; t5 U1 L# f$ g
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
  s* s- H+ q9 G' g& P# o" Fone易唔易用呀?順嗎?公仔箱論壇- @% y5 J0 P* m8 a4 O3 ]
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
  B! m3 \" `" x) g4 b0 A, _易用呀, htc機既sense ui都好好用架
$ D3 v: W* [3 Z5 y! l* B# A4 K0 atvb now,tvbnow,bttvb順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
$ O( j1 T! W2 N) v; H/ Q; j/ ntvb now,tvbnow,bttvb易用呀, htc機既sense ui都好好用架& R, d; [) d6 t/ R  @% h4 l
順, 我玩game同睇片都冇lag過
9 @, X2 s- v' |: z- \tvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
www2.tvboxnow.com' A# N% l$ l  O7 ?2 `9 J
agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
- E5 |* z9 T3 J8 L; ?$ _* `2 W公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
3 X* k* m; a8 q% ^; n6 z公仔箱論壇我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
* k  ]2 b0 _& c- G: F4 `公仔箱論壇係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) D0 x. ?3 Z6 l3 B1 i
maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
# f- y8 y7 f$ {9 n: K% ]6 Ewww2.tvboxnow.com下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
( V) G! ^' j: \8 D- f
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
# T' f4 b9 K8 m- twww2.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& t* h3 H' x) [2 t
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
tvb now,tvbnow,bttvb0 b) E! H& E  b1 y- a
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
5 A- }) m& |! L, v晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
公仔箱論壇* D; n' @' a( b
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
6 d- q9 ?' o2 C7 M* d5 d$ Iwww2.tvboxnow.com布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
公仔箱論壇+ \7 s& y; M% b6 z$ X: X
下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌