返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
3 d; S' B7 Q4 C9 k5 G5 Pwww2.tvboxnow.comi.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
* R4 J4 u: Q  T" H7 v9 hwww2.tvboxnow.com咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
8 W& A/ N/ h2 U9 N" C% |; \咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?4 s/ a2 S2 h8 T0 x
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
# P' X) K, d& k2 t- N" M- E3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
! f+ z, |- t$ o- }6 c% ^www2.tvboxnow.com講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱tvb now,tvbnow,bttvb# |( M/ W; d: l5 ], f
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
+ y1 ^3 N7 I  E& X/ z/ N) ^: vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。連傾電話個d都會熱??
* I6 T. U! W9 [0 C0 E0 G3 S公仔箱論壇我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
7 h) M) N+ q  b9 F! OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。連傾電話個d都會熱??5 j/ }# k; a# e0 J( M9 z) m  V
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
1 [3 }6 r( s4 J+ R2 O# j% [tvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& J! l' T* ~4 g- C
係, 用一陣就會熱
  ~9 Z7 O8 o% Awww2.tvboxnow.com講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
  ?! R2 V8 V5 d: Y沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
* v6 Z" a+ T! d; w公仔箱論壇SENSE TV係咩黎架??
5 R2 o" \2 w9 u- x  S; @0 |: i2 xSENSE TV係咩黎架??
. a, S% S) Y: M2 {. y8 x4 C7 {) Btvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
8 k, _% J2 s4 K2 Q2 }
可以將one當做遙控
  p: N- K5 j# o# |& n! E其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...tvb now,tvbnow,bttvb# p5 I$ `, j% ]! Y
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
公仔箱論壇& r, E: G6 N6 p6 ], m* h: G
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
$ X9 e6 b, z7 E* Q, e
可以將one當做遙控TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' }( m  C0 Z% g! p& o3 a
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用; n7 w/ i( n. v  k
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
www2.tvboxnow.com* P. e6 R7 q! Q$ B1 F
咁犀利www2.tvboxnow.com& W: S# z! n9 }* M+ T
我今晚都出去試下部機先
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, r6 V6 {5 L. ?$ e
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架- }" ^! j( ?- r$ u" m, q. r6 F, j
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
www2.tvboxnow.com" N3 l) P3 q9 f7 w: v+ y3 s
wow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇) f2 r; o, g9 l& S3 E
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
; Q, e6 X* ]- @& r/ [% N公仔箱論壇wow,你幫我打左支強心針
8 s5 s7 ^+ e( z/ ]7 C! e3 _( DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?www2.tvboxnow.com% z" I1 ^5 n: X, j% i- @
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
4 e; T0 @- E) B4 w2 y7 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得d電都ok襟
- q" J& `! r9 e你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
4 C0 ]9 J  u1 H& ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm