返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買/ T& t% L, i2 v, q* E
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 @9 \% Q) t' e1 r& ]3 ]# ~
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇" u$ J1 p5 A9 c/ V' `( l: P8 E
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
2 J8 m/ X' r8 }8 w. t" U# ~2 j我睇過廣告好似話係叫htc sense?tvb now,tvbnow,bttvb8 k0 {. O$ @1 O. U5 b
不過htc邊部好?
公仔箱論壇* t8 R  w) d/ B: N  P, e: X2 l% e
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
) x$ b1 v5 `; G/ _: @! @: {不過htc邊部好?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 o4 P7 m4 F" K& P1 m: G6 T) e6 _& J
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
公仔箱論壇( g8 _/ C) a8 w+ d) ?9 @
係呀
/ K5 k# b$ v! J9 y5 Vwww2.tvboxnow.com依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
" Z" f- ]9 k& @( pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@  ]% a5 o% C/ X
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
www2.tvboxnow.com3 v8 `# e( l8 g# X* m* \/ n8 X- ^/ ?- E
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
5 r/ Y( h( b9 X4 u  y/ B0 p【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。! U% c: M7 T# i. H
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
. Y$ q9 p0 k5 ]- O& c; r2 h公仔箱論壇我E+都用緊NEW ONE, 真係好正tvb now,tvbnow,bttvb) m& r- [& a5 F" P) s8 {/ N# V- X( P
不過香港都有蝴蝶咩???
www2.tvboxnow.com+ d& @2 \/ v- G0 u, s4 C) a
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
& E. Q, ], j( S  P2 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???公仔箱論壇2 n# l) p5 L, n6 e' z' ]1 ?% O
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
2 H; i" P0 N% x! }" x$ l0 _9 Z有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
8 R/ b. y! ~2 ]5 ~$ _2 J1 W係呀  E" [0 b$ H+ o0 G+ ]% w
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
# Q' H7 c7 F4 u. K# G鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
  Y2 q# d% O, z+ K5 t4 N; ltvb now,tvbnow,bttvb個個都話one@@www2.tvboxnow.com) F# l0 y. j+ ?" G
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
8 k/ G' t2 M5 m【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ~1 \# q. ]* e
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
www2.tvboxnow.com$ w! M2 i" ?8 {3 r
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
tvb now,tvbnow,bttvb6 U: w' }: F! @* y
個個都話one@@www2.tvboxnow.com; K' K! |$ {! z3 u; L
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?tvb now,tvbnow,bttvb- Y- r# e5 s( x
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
) }) T+ V7 |, M% s2 _: O我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇; Q2 B! r2 }/ H$ X4 O
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
5 L' Q  l9 y2 \' U. |; _" u特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
$ B; h( @$ S& R- `# k8 H- e  n公仔箱論壇我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
# {# q+ Y; c9 s+ }www2.tvboxnow.com你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
9 j! a& T$ w+ O6 h鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 h7 u- x, }: k9 ?$ d% J( C
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題9 x7 S/ t5 M, c( K: i
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag