返回列表 回復 發帖
原帖由 knchung 於 2008-12-1 01:56 PM 發表

nvm... when open market next day... buy our tai ko share la... no 97....
really woh???
but i'm facing insufficent cash woh...
so cham...
sini poor, sana poor...
原帖由 steve86 於 2008-12-1 01:59 PM 發表

really woh???
but i'm facing insufficent cash woh...
so cham...
sini poor, sana poor...
大家的股。。都涨停了。。。哈哈哈。。。。

这几天很忙~~
没时间玩~~
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
巡楼~

没人! (撇)
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

依度是讲宠物。。。唔好讲股。。。
airasia 寵物幣 20000 2008-12-02 00:30:54
airasia 三倍經驗卡 1 2008-12-02 00:30:42
airasia 雙倍攻擊卡 2 2008-12-02 00:30:36
airasia 雙倍經驗卡 2 2008-12-02 00:30:29
airasia 紅寶石 999 2008-12-02 00:30:08

欢迎你的加入。。。。。
大家早,有没有人啊!!
stephenhor兄真的有活力!!
那么早就来报到了!!
大家早上好!!
一起来做个早操~~
原帖由 lengzaino1 於 2-12-2008 09:42 AM 發表
stephenhor兄真的有活力!!
那么早就来报到了!!
大家早上好!!
一起来做个早操~~
早起的小鸟有虫吃
原帖由 stephenhor 於 2008-12-2 10:06 AM 發表

早起的小鸟有虫吃
我不是小鸟。。。不吃虫!!!
进来坐坐!各位兄弟你们大家好!
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
stephen兄。。。
他们讲股啦。。。都唔是讲宠物。。。
拖他们出去斩!!!

原帖由 jjj9930 於 2008-12-2 11:32 AM 發表
进来坐坐!各位兄弟你们大家好!
成人贴图见版。。。你好啊!!!
原帖由 steve86 於 2008-12-2 12:26 PM 發表

成人贴图见版。。。你好啊!!!
你好86兄!我想找人吹水可惜不得空成人贴图区有很多东西要做
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★